> Oef, Gisele Bündchen is niet blij. Hubby Tom Brady verloor met zijn football-team tijdens de afgelopen Super Bowl-finale – juist, waar Madonna optrad – en dat kon het topmodel maar moeilijk verkroppen. Dus wat doe je dan? Vloeken. En veel drinken (water in Gisele’s geval). Beetje pech voor Gisele dat een camera haar vloekend en hevig water drinkend vastlegde. Wij zijn ook de moeilijkste niet, dus check het filmpje onderaan de pagina.

> Wat spot ons oog daar? Lily Collins en Zac Efron op een romantische date? Jawel, de twee sterren schijnen het meer dan gezellig met elkaar te hebben. Dit keer gingen ze samen naar STK in West Hollywood. Oh, hoe zoet.

> Beyoncé is krap een maand bevallen van Blue Ivy, maar nu alweer – uiteraard – helemaal in shape.  Tijdens een liefdadigheidsconcert – waaraan manlief Jay-Z meewerkte – werd Beyoncé fabuleus in een Alice by Temperley-jurk, Louboutin-pumps en met Alexander McQueen-clutch op de kiek gezet. Oké, nu willen we het geheim weten ook.

> In de categorie lekker kijkvoer: oude polaroidfoto’s van befaamde modellen. Van Abbey Lee Kershaw tot Miranda Kerr en Arizona Muse tot Chanel Iman. Graag gedaan.
 

youtubeView full post on Youtube