> Wist je dat jonge modellen vaak het slachtoffer worden van seksuele intimidatie en dat een eetprobleem veelal gestimuleerd wordt in de modellen-industrie? Geen goede zaak, en daarom zet een flinke bups modellen als Doutzen Kroes, Coco Rocha, Shalom Harlow en Crystal Renn zich in voor de The Model Alliance. Nog een keer? Dit is een liefdadigheidsorganisatie om modellen in de Amerikaanse mode-industrie te helpen. Ze willen zorgen voor een veilige, eerlijke en gezonde werkomgeving. Chapeau.

 
> Over modellen gesproken… Victoria’s Secret-model Kylie Bisutti hangt haar slipje aan de wilgen en wil niet langer lopen voor het lingeriemerk. Nu ze getrouwd is geeft ze haar lucratieve baantje op vanwege haar Christelijke normen en waarden. ‘My body should only be for my husband.' Aldus Bisutti.

 
> Zangeres slash rapper M.I.A. – die afgelopen zondag met Madonna tijdens de Super Bowl-finale optrad – is weer vrijgezel. Volgens insiders zou ze haar verloofde Benjamin Bronfman enorm weinig zien, en tja, dan is de koek snel op. De twee hebben een zoontje van bijna drie jaar samen, Edgar Arular Bronfman. Ach gosh…

 
THE MODEL ALLIANCE VIDEO

[vimeo]http://player.vimeo.com/video/36261259?title=0&byline=0&portrait=0[/vimeo]