Gespot: Michelle Williams en mede-acteur Jason Segel op een hete date in hotel Chateau Marmont. De twee dronken veul wijntjes, schaterlachten, en zelfs Michelle’s BFF Busy Philipps – die 'heel toevallig' met Jason in de serie Freaks and Geeks speelde – kwam ook even langs. Wat een gezelligheid.

Bronnen verklappen dan ook aan Us Weekly dat de twee pas rond 01:30 ’s ochtends samen vertrokken. En laat Jason Segel nou nét achter het Chateau Marmont hotel wonen… Dit verhaal krijgt vast nog een staartje.

ZOENENDE JUDE LAW & CAMERON DIAZ
Ook gespot in Chateau Marmont: Jude Law en Cameron Diaz. Volgens ooggetuigen zouden de twee ongegeneerd aan het zoenen zijn in de patio van het hotel. Daarna gingen de acteurs samen naar een optrekje in de buurt. Maar uhm, was Jude Law niet met actrice Ruth Wilson? Oh well, een vos verliest zijn streken niet, laten we maar zeggen.
 

Zijn Ryan Gosling en Eva Mendes uit elkaar? >

PS - Is Neve Campbell – jeweetwel, die actrice uit Screamzwanger? De 38-jarige actrice werd in Los Angeles gespot met een best wel flinke babybuik. Maar wie is de vader? Neve’s exen zijn o.a. Matthew Perry, John Cusack en Val Kilmer. Haar laatste vlam was de Britse acteur John Light. Hmm… laat het speculeren maar beginnen.