Nou, dat de film in 3D geschoten wordt bijvoorbeeld. Wat betekent dat Leonardo DiCaprio zo ongeveer op je schoot zit in de bioscoop. Niet vervelend toch? En dat je die fabelachtige twenties robes van nog dichterbij ziet. Oh, is het al december?

THE GREAT GATSBY
Oké, we praten je even bij. Baz Luhrman – o.a. het brein achter Moulin Rouge! – is afgelopen september begonnen met de verfilming van F. Scott Fitzgeralds prachtboek The Great Gatsby. Maar was er niet al eens…? Juist, dit wordt de tweede Hollywoodverfilming van de pennenvrucht. In 1974 maakten Jack Clayton en Francis Ford Coppola al eens een rolprent van The Great Gatsby met Mia Farrow en Robert Redford in de hoofdrollen. Die hebben dit keer plaatsgemaakt voor Leonardo DiCaprio en Carey Mulligan.

Ook model Gemma Ward vertolkt een rol in de film >

Hoewel de film pas op 25 december in première gaat – geduld is een schone zaak – wordt de rolprent nu al gebombardeerd tot the most anticipated movie of 2012. Kunnen wij helemaal bij inkomen. Voor nu moeten we het dus nog even doen met de filmposter. En de paparazzifoto’s van de filmset. Och ja…