> David Walliams – de hysterisch grappige hubby van Lara Stone – schaart zich ook in het rijtje sterren dat zich inzet voor Sport Relief. Jeweetwel, dat goede doel waarvoor Kate Moss in een speciale aflevering van Ab Fab schittert. Juist. David Walliams mocht voor de gelegenheid de Britse krant The Independent onder handen nemen. Het resultaat? Een Sport Relief make-over mét Lara Stone en Rosie Huntington-Whiteley op de cover. In sportoutfits en met hockeysticks. Wij zijn jaloers. De krant ligt vandaag in de schappen en de gehele opbrengst gaat naar Sport Relief.

> Oh jolly, we kunnen nog even toegeven aan onze Oscars-obsessie. Gwyneth Paltrow verklapt namelijk op haar website Goop hoe ze zichzelf klaarstoomde voor de grootse awardshow. Hou je vast, hier komt ‘t. Eerst: een zware work-out waar ook een ‘mini-trampoline’ in voorkomt (willen wij ook). Daarna: uitgroei bijwerken, met de kids bij het zwembad loungen en een kalkoenhamburger plus frietjes eten (dat van die patatjes geloven wij natuurlijk niet). Vervolgens: in haar en make-up met Cameron Diaz (klinkt best gezellig). Als laatste: die verdomd mooie Tom Ford-robe plus cape aan en gaan met die banaan (wij zien groen van jaloezie). Bekijk Gwyneths foto’s hier

 
> Wow. Karlie Kloss durft. Half-nakend poseren? Geen probleem. In lingerie op de catwalk? Appeltje-eitje. In een fetisj modefilmpje acteren? Natuurlijk. Het 19-jarige model verschijnt namelijk als eerste in een reeks Fashion Fetish-video’s in opdracht van Showstudio. Degenen die na Karlie volgen zijn o.a. Dasha Zhukova, Daphne Guinness en Lily Donaldson. Maar of ze het gewaagde filmpje van Karlie K. kunnen overtreffen… Oordeel zelf maar.

youtubeView full post on Youtube