> Oké, oké, we geven ’t toe; we zijn een beetje geobsedeerd – een beetje dan hè – door Baptity. Oftewel, Katy Perry en Baptiste Giabiconi. Punt van discussie deze morgen: Baptiste die een zeer geposeerde – ‘1,2,3 en… blik op zwoel’ – Twitpic online zet. Met Katy naast zich natuurlijk. Hoe zoet. Toch? Volgens Prinses Kasia Al-Thani – een zeer goede vriendin van Baptiste – is het model dan ook ‘smitten’. Katy op haar beurt laat weten: ‘Baptiste is an incredible model, musician, and humanitarian'. Nu is het nog wachten op ‘t eerste kuskiekje.

> Och, die arme Demi Moore. Half Hollywood zet flink de bloemetjes buiten – hè Johnny Depp en Ashley Olsen? – maar de 49-jarige actrice zit flink in zak en as. Volgens vrienden is ze 'sick to her stomach' door het nieuws over de nachtelijke rendez-vous van Rihanna en Ashton Kutcher. ‘Demi kan niet geloven dat Ashton dit doet,’ vertelt een praatgrage insider aan Closer Magazine. ‘Ze is enorm gekwetst door de geruchten en voelt zich vernederd dat hij slechts een paar weken nadat ze uit de afkickkliniek is, al wordt gelinkt aan andere celebs.’ Ach gosh…

> En dan heel ander nieuws. De New York Times verklapt dat de pruik die Michelle Williams draagt in My Week With Marilyn maar liefst $4.000 (zo’n € 3.000) heeft gekost. Michelle’s eigen lokken waren te kort, dus moesten ze met een zo mooi mogelijke pruik op de proppen komen. Tja, het zal vast bijgedragen hebben aan het binnenhengelen van die Oscar-nominatie.

Wat? Date Michelle Williams met Jason Segel? >