Juist, voor alle Mac-lovers oud nieuws. Maar we wilden je toch niet onthouden dat een bezoekje aan de winkel – gevestigd in het historische Hirschgebouw op het Leidseplein – meer dan alleen een ‘winkelbezoek’ hoeft te zijn.

Naast het prachtige interieur (met indrukwekkende glazen wenteltrap) heeft de Apple Store in Amsterdam de langste Genius Bar ter wereld (21 meter!) en biedt het personeel je met liefde persoonlijk advies en hulp. Service staat zoals gewoonlijk op nummer 1. Want lukt het je niet om foto’s over te plaatsen vanaf je iPhone? Je iPad te configureren? Of wil je je nieuwe Mac, iPhone, iPad of iPod direct registreren na aankoop? Dan kun je op de eerste verdieping van de winkel gratis en voor niets terecht.

Verveelmomentje? Dankzij deze fantastische mode-apps hoef je je nimmer te vervelen >

APPLE EVENTS
Maar er is meer! De Amsterdamse store biedt o.a. ook Pro Labs aan (cursussen van vier lessen voor creatieve professionals) en dagelijkse workshops. En jawel: ook deze zijn allemaal voor nop bij te wonen. Van ‘Aan de slag met iPad’ tot ‘iPhoto voor de Mac’, voor iedere Apple-user is er iets toepasselijks.

En als klap op de vuurpijl haalt de winkel ook nog eens regelmatig een leuke artiest of band in huis. Gewoon, omdat het kan. Zo brengen vanmiddag de heren van Go Back To The Zoo hun nieuwste nummers ten gehore in het Hirschgebouw (Leidseplein 25) en staat naar verluidt een mini-concert van Golden Earring op het programma. Dus ook een free concertje pak je mee in de winkel.

Lees hier het interview van ELLE met Go Back To The Zoo >

Bekijk de volledige agenda van onze favoriete nieuwe hightech hotspot via: www.apple.com. En check regelmatig de site voor nieuwe workshops en events.