Een prachtvriendin (u allen vast bekend onder de naam Angelina Jolie) aan zijn zijde, een handjevol kids, een booming carrière en flink wat awardbeeldjes op de schoorsteenmantel. Brad Pitt heeft ongetwijfeld alles wat z’n acteurshartje begeert.

Alhoewel… Begin dit jaar gaf de acteur aan dat hij nog graag zou willen trouwen. Sterker nog, tijdens een interview in januari met The Hollywood Reporter biecht Brad zijn trouwplannen op: ‘We willen het wel heel graag en het betekent ook steeds meer voor de kinderen. We hebben ooit gezegd dat we niet gaan trouwen totdat iedereen dit recht heeft (Brad doelt hier op het homohuwelijk, red.), maar ik denk niet dat we het zo lang kunnen uithouden.’ Tja, als dat geen hint is… Wij konden de weddingbells in elk geval al haast horen luiden. Maar tot op heden was er nog geen sprake geweest van een verloving. Tot op heden, that is.

           
Onlangs is Angelina gespot met een knoepert van een verlovingsring om haar vinger. Toeval? Wij dachten het niet. Hoewel het management van beiden nog niets heeft bevestigd, was daar gelukkig de loslippige woordvoerder van juwelier Robert Procop. Aan US Weekly verklapt hij: ‘Ik kan bevestigen dat Robert Procop inderdaad de verlovingsring van Angelina Jolie heeft ontworpen, in samenwerking met Brad Pitt.'

Zien: de stylefile van Brangelina >
     

  
DIAMONDS ARE BRANGELINA’S BEST FRIEND
Het ontwerp van de ring zelf zou een jaar hebben geduurd, wist de spraakzame woordvoerder eveneens tegen US Weekly te vertellen. Hij vervolgt zijn verhaal: ‘Doordat Robert Procop zo nauw samenwerkte met Brad Pitt begreep hij al snel zijn visie over de ring. Het lukte hem om een diamant te vinden van de hoogste kwaliteit die hij verwerkte in het ontwerp van Brad Pitt.’

Wij kunnen in elk geval niet wachten om de ring aan de vinger van miss Jolie (of mogen we al Angelina Pitt zeggen?) te spotten. En och, wat voor jurk zal ze dragen? En welke designer ontwerpt hem? Draven we door?