Moesten we het afgelopen vrijdag nog doen met enkel de bevestiging van de maker van De Ring – wat het nieuws er niet minder heet om maakte –, vandaag kunnen we ‘t dan écht bevestigen: hij komt er hoor, die bruiloft.

‘Yes, it's confirmed. It is a promise for the future and their kids are very happy,’ vertelde Pitts manager Cynthia Pett-Dante aan USA Today. ‘There's no date set at this time. Brad designed the ring.’

LORD OF THE RING

Dat laatste bleek geen piece of cake. De verlovingsring was een project van maar liefst een jaar voor Brad en de juwelier in kwestie Robert Procop, die er in het geniep samen aan werkten. Het resultaat is een knoepert van een ding. Het aantal karaat is nog onbekend, maar naar verluidt bevat het juweeltje een boel diamanten. Tja, als je het doet, moet je het goed doen.

Leuk: Robert Procop is niet zomaar de eerste de beste juwelier, maar een oude bekende van het Hollywood-koppel. Een aantal jaar terug werkte Angelina samen met hem aan een exclusieve juwelenlijn waarvan de opbrengst naar Jolie’s goede doel ging, de Education Partnership for Children of Conflict. Bovendien maakt de beste man al zo’n tien jaar allerlei bling voor de privécollectie van Brangelina.

Om alvast even in de sfeer te komen: Brangelina door de jaren heen >