Emma Watson houdt blijkbaar niet van lang alleen zijn. Sinds 2006 ging er geen jaar voorbij zonder dat er een man aan de arm van de actrice hing. Na een kortstondige romance met tegenspeler Johnny Simmons liep ze eind vorig jaar medestudent aan de Oxford University Will Adamowicz tegen het lijf. En hoewel ze nog niet vaak samen in het wild werden gespot, mag de hele wereld nu weten hoe gek de twee op elkaar zijn.  

 
Afgelopen zaterdag vierde Emma namelijk haar 22e verjaardag op muziekfestival Coachella. En hoewel het doel van Coachella toch écht het bekijken van bandjes is – oké en ‘t pronken met de beste festivaloutfits – hadden de tortelduifjes alleen maar oog voor elkaar.

 
Zien: celebs @ Coachella 2012 >

 
FOR EVER, EVER?
Of Emma’s onbekende, nieuwe liefde een blijvertje is, is nog maar de vraag. Will ontmoette de actrice tijdens een exchange year. Deze zomer keert-ie weer terug naar Brown University. Zullen de twee een latrelatie voor ogen hebben, of neemt Emma het er nu extra van omdat ze weet dat ’t niet voor eeuwig zal zijn?

 
PS – Welke twee celebs in ieder geval níet samen oud worden zijn Amanda Seyfried en Josh Hartnett. Na een relatie van een luttele vier maanden dumpte Amanda de in New York wonende Josh omdat ze het te druk zou hebben met de opnames van Les Misérables in England. Volgens vrienden komt het doordat de actrice nog steeds gevoelens zou hebben voor Mamma Mia!-tegenspeler én ex Dominic Cooper. Tja, oude liefde roest niet, is het spreekwoord, non?