Waar creatief talent gevierd wordt, vieren wij graag mee. We kunnen het daarom ook niet meer dan eens zijn met de organisatie van de 53e editie van de jaarlijkse Clio Awards, die op 15 mei in het American Museum of Natural History zullen worden uitgereikt. Vandaag werd namelijk al bekend gemaakt dat de getalenteerde (mode)fotografe Annie Leibovitz aldaar een felbegeerde award in ontvangst zal nemen voor haar opvallende werk in de adverteerders- design- en communicatie-industrie. Werk dat mensen wereldwijd heeft aangezet 'anders te denken'.

 
Must-see: The New York Times Magazine Photographs, een expo die bol staat van spraakmakende foto’s van o.a. Annie Leibovitz >

Annie Leibovitz begon haar carrière al tijdens haar studie, als fotojournalist voor Rolling Stone Magazine in 1970. Later verschenen foto's van haar hand op honderden magazinecovers.

 
VOORAL DOORGAAN

Dik verdiend die award, dachten wij zo. Laten we hopen dat dit Leibovitz motiveert vooral door te gaan met het maken van campagne- en sterrenshoots voor Louis Vuitton, Lady Gaga, de Pirelli-kalender en vele anderen.
 

Al gezien? Gia Coppola voor DvF ♥ Current/Elliot >