> Victoria en David Beckham hoeven duidelijk niet op de kleintjes te letten. Het befaamde koppel legt de kleine Harper dan ook flink in de watten. Met een one-of-a-kind babymonitor van kunstenaar Damien Hirst welteverstaan. Hoeveel duiten het met vlinders bezette apparaat heeft gekost is niet bekend, maar een bron verklaart dat aan The Sun dat het ‘the most expensive baby monitor in history’ is. De Britse Hirst doet dus goede zaken. Om de bankrekening van de kunstenaar nog meer te spekken heeft Posh ook haar Manolo Blahnik-pumps opgestuurd, die Hirst vervolgens heeft voorzien van zijn befaamde stippenprint. Het prijskaartje? Een whopping £250,000. Maar, vrees niet, Victoria heeft de stappers wijselijk in een glazen vitrine gezet.

> The cat’s out of the bag. Jason Segel heeft bevestigd dat hij en Michelle Williams inderdaad een koppel zijn. In de Amerikaanse tv-show Extra verklaarde de acteur: 'Ik denk dat we samen gewoon gelukkig willen zijn. Dat is eigenlijk alles wat ik er over kwijt wil.’ Ach gosh. Oké dan, we kunnen het niet laten: bekijk hier nogmaals de zoete foto’s van de twee.

> Ook Anna Paquin en Stephen Moyer vertoeven op een roze wolk. De True Blood-acteurs verwachten hun eerste spruit. De twee ontmoetten elkaar op de set van de HBO-hitserie en stapten in 2010 in het huwelijksbootje. Moyer heeft al twee kids – Billy (12) en Lilac (10) — uit een eerdere relatie.

Nog een HBO-serie die je niet mag missen: Game of Thrones >

> Nu Ashton Kutcher flink de bloemetjes buiten zet – met Mila Kunis en/of Rihanna – vindt Demi Moore het eindelijk tijd om haar Twitternaam, @mrskutcher, bij het grof vuil te gooien. ‘Time for a change, twitter name change… any suggestions?’ luidt Demi’s vraag aan haar Twittervolgers. Wijze les: hou het voortaan gewoon bij je eigen naam. Is toch een stuk makkelijk.