> Ryan Reynolds en Blake Lively zijn op huizenjacht. De twee tortelduifjes schijnen zo verliefd te zijn dat ze nu al samen willen gaan wonen. Insiders verklappen aan People Magazine dat ze een bod gaan doen op ’n stulpje in Bedford, New York. De vraagprijs? Een schamele twee miljoen dollar.

> London baby! Rihanna is op zoek naar een Brits optrekje. De zangeres is bezig met opnames voor een Brits modeprogramma waarin ze samen met zangeres en vriendin Nicola Roberts op zoek gaat naar ‘the next big design star’. En tja, dan is het wel zo makkelijk om in Londen te wonen. De eisen? Veilig, een beveiligingspoort en hoge muren zodat paparazzi en fans niet naar binnen kunnen spieken. Klinkt redelijk, niet? RiRi’s modeprogramma is binnenkort te zien op de Britse zender Sky Living

Pssst... Dita Von Teese date met Theo Hutchcraft >

 
> Gesnapt! In de kersverse documentaire Hit So Hard: The Life & Near Death Story of Patty Schemel duikt een  amateurvideo op van Kurt Cobain en Courtney Love. Samen zingen ze een duet – romantisch genaamd  Stinking of You – terwijl dochter Frances Bean vanaf de zijlijn toekijkt. Lekker kijkvoer dus. Het filmpje is niet van topkwaliteit, maar hé, wij klagen niet.

 
KURT COBAIN & COURTNEY LOVE – STINKING OF YOU

youtubeView full post on Youtube