Een hete man, vier koters, een succesvolle zangcarrière in het verleden én een goedlopende modelijn in het heden; je zou denken dat Victoria Beckham alles al heeft. Maar neen. De oud-Spice Girl miste nog één ding in haar imperium: een eigen auto. En dan niet één die je ‘gewoon’ bij de dealer kunt kopen, maar een gelimiteerde Land Rover die naar haar vernoemd is: de Range Rover Evoque Victoria Beckham.
   
VICTORIA BECKHAM ONTWERPT
De luxe bak is niet zomaar naar Victoria vernoemd, ze heeft er wel iets voor moeten doen. In 2010 benoemde Land Rover Victoria tot Creative Design Executive en sindsdien zit ze regelmatig om de tafel met het designteam om te helpen met het ontwerpen van ‘t interieur en exterieur. De looks van haar eigen bolide? Tan-kleurige bekleding van boterzacht leer en dashboardknopjes van rosé goud. De buitenkant voorzag ze van een matte, grijze lak en glanzende zwarte velgen met goudkleurige elementen – ze moet er natuurlijk wel in kunnen shinen. En blijkbaar houdt Mrs. Beckham wel van flink wat snelheid, want haar model is enkel verkrijgbaar met de krachtigste Range Rover-motor.
  
FLITS!
Becks nam ook de poseertaak op zich. In een zwart-wit filmpje flitst ze voorbij in jurken van haar eigen lijn. Oh en de Range Rover is ook af en toe in beeld.
  
Fiat 500 by Gucci liet vijf korte films maken over het racemobiel >
  
RANGE ROVER EVOQUE SPECIAL EDITION FEATURING VICTORIA BECKHEM

youtubeView full post on Youtube