Lifestyles of the rich and famous. Always complaining?’ Dacht het niet. The Sunday Times zocht uit welke muzikanten dit jaar een flink gespekte bankrekening hadden en kwam met de The Sunday Times 2012 Rich List. Op die lijst staan de 50 rijkste Britten. En naast de 10 rijkste modellen, staan ook de 10 rijkste Britse muziekmiljonairs op het lijstje. Tromgeroffel graag!

         
SPEND IT LIKE BECKHAM
Op nummer 10 van de rijkste Britse muziekmiljonair staan – verrassend genoeg – Victoria en David Beckham die binnen twaalf maanden een kleine 24,5 miljoen bij elkaar sprokkelden. Hoe de twee in deze lijst belandden is ons vooralsnog niet helemaal duidelijk. Ach, de Spice Girls waren natuurlijk wel een hit. In de jaren 90. En David? De muzikaalste voetballer? Wie het weet mag het zeggen. De nummer tien is overigens een druk bezette plaats, want ook Mick Jagger en Daniel Ek (de oprichter van Spotify) delen dit plekje. De vier zijn namelijk allen zo’n 233 miljoen euro waard. Zucht.. wat doen wij fout?

Hoe Victoria Beckham toch aan zoveel geld komt? Ach, ze schnabbelt soms wat bij >

      
Verder op de lijst Sir Elton John (op nummer acht met een bedrag van 269,5 miljoen), Simon Cowell (nummer 7 met 275 miljoen euro op zijn bankrekening) en Sir Paul McCartney (goed voor 814,5 miljoen euro op nummer 3). De eerste plaats is voor Clive Calder met een bedrag van 1653 biljoen(!) euro. Wie? Een roemruchte platenbaas die onder andere de Backstreet Boys en Britney Spears onder zijn hoede had.

    
De voltallige lijst wordt op 6 mei bekend gemaakt via thesundaytimes.co.uk.

Dit zijn de rijkste Britse celebs >