Het was de week van Hollywoods beroemdste driehoeksverhouding, Beyoncé’s uitverkiezing tot ‘mooiste ter wereld’ en een ongemakkelijke en niet overtuigende ontkenning van Mila Kunis.

Om te beginnen met de driehoeksverhouding. Waar het in bladenland vorige week nog allemaal om ringen en trouwlocaties draaide, is Jennifer Aniston er deze week met de (perfect gecoiffeerde) haren bijgesleept. Was te verwachten, want hoe lang blijft ‘Brad en Angelina zijn verloofd en dit is de ring’ leuk en – belangrijker – een pakkende headline op de cover?

Enter Jennifer. (Man, wat moeten ze bij de gossips blij zijn met deze oneindige liefdessage!) Waar de sites vorige week nog riepen dat Jen ofwel ‘was ingestort nadat ze het nieuws hoorde’ ofwel ‘niet blijer kon zijn voor Brad en Angelina’, werd deze week het rivaliserende vuurtje weer eens opgestookt. Want wat wist TMZ opeens te vertellen? Jennifer gaat zelf óók trouwen. In Griekenland. Met Justin. En waarschijnlijk nog eerder dan Brad en Angelina.

RACE NAAR HET ALTAAR

En dat was het startschot voor de grote ‘race naar het altaar’. En een mooi coververhaal voor de tabloids: Wedding Battle en Two Weddings & a Baby, kopten OK en Life & Style. Die ‘baby’ werd overigens toegeschreven aan Jennifer die opeens een ‘ronder’ figuur heeft (het arme kind had waarschijnlijk een bordje pasta op).

Is het waar? Jens publicist Stephen Huvane heeft het al ontkent met een ‘wrong again!’. Al kan dat natuurlijk best slaan op de trouwlocatie (Kreta ligt niet 370 kilometer ten zuiden van Griekenland zoals de site claimt), publicisten staan bekend om hun slinksheid. Kans is dan ook best groot dat Huvane het verhaal dat hij zo hard ontkent, juist zelf de wereld heeft ingebracht. Hoe beter te reageren op de Brangelina-verloving dan met eigen huwelijksnieuws? Of het nou waar is of niet. Het benadrukt nogmaals dat Jen niet zielig is en echt over Brad heen is, en het levert pagina’s aan publiciteit op. Iedere zichzelf respecterende publicist zou het doen.

Ik hoop stiekem dat het waar is, want wat een goede verhalen gaat dat opleveren. En als er een grote dag voor Jennifer komt, dan zal team-Brange die dag natuurlijk weer willen overschaduwen met eigen nieuws. Maar hoe? Dat kan eigenlijk alleen nog maar met babynieuws. Oh man, de driehoeksverhouding just keeps on giving - en zal daarom ook nooit ophouden te bestaan.

BEYONCÉ'S PERSOONLIJKE QUOTES

Ander nieuws: Beyoncé’s bekroning tot People’s Most Beautiful. Niet heel verrassend, zeker niet omdat het People als allereerste een exclusief interview met de nieuwbakken moeder heeft opgeleverd. People roept namelijk meestal alleen maar iemand tot mooiste of meest sexy uit, wanneer hij of zij ook bereid is een interview en exclusieve fotoshoot te geven. En niet iedere ster heeft daar zin in. Zo gaan er geruchten dat Ryan Gosling de Sexiest Man Alive-titel vorige jaar heeft afgeslagen – dat zou verklaren waarom People ‘m uiteindelijk aan Bradley Cooper heeft gegeven maar het kan ook wishful thinking van al die Ryan-fans zijn die verbolgen waren over de uitslag (herinner je 'Occupuy People' nog?).

Beyoncé was in ieder geval wel bereid om wat persoonlijke quotes weg te geven in ruil voor de titel en magazine cover. Ook niet verrassend, Bee doet sinds haar zwangerschap immers niet anders dan persoonlijke dingen met het ‘gewone volk’ delen. Het hoort bij de carrièremove ‘kinderen krijgen’ (zie hier voor uitleg).

ONTKENT MILA TE HEVIG? 

Tot slot, wat moeten we maken van de Mila Kunis/Ashton Kutcher geruchten? In het begin leken het opgeklopte berichten nadat de twee oud-collega’s een avondje samen hadden gegeten (met vrienden) en een middagje herinneringen aan That ‘70’s Show hadden opgehaald voor een Fox-special. Tot ze samen, met z’n tweetjes dus, werden betrapt in een plaatsje vlakbij Santa Barbara tijdens iets dat verdacht veel leek op een romantisch weekendje weg. Zijn ze een setje? Mila zelf ontkent, heel hard en daardoor wat minder overtuigend. Eerst liet ze haar publicist de geruchten ontkennen. Toen noemde ze ze zelf in een interview ‘absurd’: “a friend is a friend”. Toch een mooie uitspraak voor iemand die onlangs de film Friends With Benefits maakte... Het zou me niks verbazen als de twee het momenteel met elkaar doen. Net als dat het me niets zou verbazen als Mila zich daar tevens heel hard voor schaamt. Jullie?

PS - Zie je een interessante headline voorbijkomen, laat het me weten via twitter