Warning! De gloednieuwe H&M Home Kids-collectie zou van aanstaande moeders wel eens nóg grotere shopverslaafden kunnen maken dan ze al waren. En niet-moeders  pardoes over de streep trekken. Kussens met berenoren, pastelkleurige dekbedovertrekken, vrolijke vossenknuffels en spenen met panterprint; H&M gooide alles in de strijd om iedereen liefhebber te maken van deze nieuwste telg in de Home-familie.

BABY LOVE
Alles in de collectie is gemaakt van baby- en kindvriendelijke materialen als zachte breisels, imitatiebont en honderd procent biologisch katoen. Vanaf juli 2012 is H&M Home Kids verkrijgbaar via de webshop en in de H&M Home-winkel op de Dam in Amsterdam. Gaat dat zien. Ahw’s en oohw’s gegarandeerd.

Zal de pasgeboren baby van Alessandra Ambrosio binnenkort ook onder een H&M Home Kids-dekbed komen te liggen? >

PS - De nieuwe H&M WaterAid-collectie, waarvan 25% van de totale verkoopopbrengst ten goede komt aan een project dat in de armste regio’s van de wereld voor schoon water en sanitaire voorzieningen zorgt, ligt nu ook bijna in de winkels. 31 Mei om precies te zijn. Wij hebben de mouwloze Hawaii-bloes alvast bovenaan de verlanglijst gezet.