ADAM LEVINE WEER VERLIEFD
Adams hart zou compleet gebroken zijn toen Victoria’s Secret-model Anne Vyalitsyna (Anne V) hem dumpte. Ach gos. Gelukkig is zo’n rockershart razendsnel weer gelijmd en plant de Maroon 5-zanger zijn lippen alweer op die van een andere langbenige schone. Wie? Behati Prinsloo. Juist ja, de Victoria’s Secret-collega van Anne V. Auch, auch, auch.

De twee zijn zoenend op de kiek gezet op Hawaii, waar ze beiden zijn voor een bruiloft van vrienden. Hand-in-hand, lachend en smoochend vertoeven ze samen op het eiland. Saillant detail: onlangs vertelde Adam aan Details Magazine dat-ie vroeger – wij herhalen: vroeger – een ‘bimbo’ was.

‘Ik had het gevoel dat mensen me alleen kenden als de zanger die uitging met mooie meisjes. Een beetje een bimbo. Er zijn twee soorten mannen. Er zijn mannen die f***ing vrouwenhatende varkens zijn, en dan zijn er de mannen die gewoon echt van vrouwen houden en die denken dat ze de meest fantastische mensen in de wereld zijn. En dat ben ik. Misschien is de reden dat ik promiscue was, en wilde slapen met veel van hen, dat ik zoveel van ze hou.’ Tja, hij weet het mooi te verpakken, die Adam Levine.

BAR REFAELI X SHAUN WHITE
Gesnapt! Model Bar Refaeli en snowboarder Shaun White – die een gouden Olympische medaille op zak heeft, maar wel enorm veel gelijkenissen vertoont met Carrot Top – op een hete date tijdens het afgelopen Memorial Day-weekend. In nachtclub Sway in New York City werden ze volgens The New York Post ‘dansend, knuffelend en kussend’ gespot tot in de vroege uurtjes. 'They were all over each other'. Aldus een praatgrage ooggetuige aan The New York Post.

Pssst... Mary-Kate Olsen heeft ook een nieuwe vlam >

JENNIFER ANISTON WEER SINGLE?
Och jee. Volgens Now Magazine zijn Jennifer Aniston en Justin Theroux niet langer samen. ‘Betrouwbare bronnen’ – ja,ja – beweren dat Justin ‘ruimte’ nodig heeft en vindt dat het allemaal te vlug gaat. ‘Justin houdt van haar, maar ze maakt hem gek omdat ze niet van zijn zijde wijkt,’ ratelt een insider aan Now Magazine. ‘Ze brengen haast nooit een nacht níet samen door.’ Hmm…

KATY & RUSSELL: RONDE TWEE?
Zou het heus? De inkt op de scheidingspapieren moet nog drogen, maar naar ’t schijnt gaan Katy Perry en Russell Brand het nog een keer samen proberen. Russell zou razend jaloers zijn geworden na Katy’s fling met Florence The Machine-gitarist Rob Ackroyd. Muziekproducer Taylor Clyne aan Now Magazine: ‘Als het aankomt op het daten met nieuwe mensen, haalt niemand het voor Russell en Katy. Ze vergelijken alles met wat ze samen hadden. Ze moeten gewoon hun trots opzij zetten en weer samenkomen.’