DUBBELDATE
Wat nou dure luxevakanties, een hutje op de hei kan nét zo leuk zijn. En daarom trekken Beyoncé, Jay-Z, Gwyneth Paltrow, Chris ‘Coldplay’ Martin en kids er deze zomer gezellig samen op uit… in een caravan! Destination: Florida. Zo vertelde althans een bron aan The Sun. Kunnen de mannen lekker bijkomen van hun wereldtournees. En Blue Ivy en Apple gezellig samen ‘ik ga op reis en ik neem mee’-en op de achterbank. Bij wijze van dan. Want kleine Blue Ivy is nog niet on speaking terms en er wordt vast gevlogen in plaats van gereden. Je moet het niet overdrijven natuurlijk.

LI-LIZ
Ook lichtelijk geschokt toen je hoorde dat Lindsay Lohan de rol van wijlen Elizabeth Taylor zou gaan vertolken in de film Liz & Dick? We bedoelen: buitenom een shoot in Playboy en een flink aantal features in roddelbladen hebben de dames toch niet bijster veel gemeen. Maar een lading namaakdiamanten, een bruine hair-do en een gewaagd uitgesneden jurk later toont LiLo zowaar best gelijkenis met de jonge Liz. Bekijk het hier zelf.

VIND IK NIET LEUK
Niet oké. Dat vindt ex-vrouw van Olivier Sarkozy, Charlotte Sarkozy, van haar ex-mans relatie met de zeventien jaar jongere Mary-Kate Olsen. Laatstgenoemde werd onlangs, tot groot ongeloof van velen, innig gespot met deze broer van voormalig President Sarkozy. De twee zouden – ondanks het mega leeftijdsverschil – happily in love zijn. ‘That's not right. It's grotesque,’ was Charlotte’s reactie in The National Enquirer. Mary-Kate zal er vast niet wakker van liggen. Met Olivier aan haar ene hand en een verse CFDA Award in de andere vertoeft zij voorlopig nog wel even op een roze wolk.

Gisele Bündchen is naar verluidt in verwachting van haar tweede kind >