Drop dead gorgeous? Check. Actrice? Check. Biseksueel? Uhm pardon? Jawel, mogen we even voorstellen: Amber Heard, volgens bronnen Johnny Depps nieuwe vlam. Naar verluidt gaan de twee al close met elkaar om sinds hun samenwerking in de film The Rum Diary en ‘are things heating up’ sinds Depp officieel bekend maakte na veertien jaar uit elkaar te gaan met Vanessa Paradis.

 
Zo zou Heard (26) een vaste bezoeker zijn van de set van The Lone Ranger, de film die de 49-jarige Depp momenteel in New Mexico aan het opnemen is. Zou Heard gekiekt zijn toen ze aan boord stapte van Depps privévliegtuig na een tripje naar Las Vegas, waar Johnny promotie deed voor zijn film Dark Shadows.  Én – en nu komt het – zou Johnny zelfs een paard voor de actrice hebben gekocht, zodat ze samen ommetjes kunnen maken. Althans, zo meldt Globe magazine.

 
Of de achterklap-pers het bij het juiste eind heeft, moet natuurlijk nog maar blijken, maar het lijkt er in ieder geval op dat we Ashley Olsen als vermeende nieuwe liefde – een gerucht dat meteen na de eerste breukgeruchten tussen Johnny en Vanessa de kop op deed – kunnen wegstrepen.

 
RECORD
Of Vanessa Paradis ook al een nieuwe lief op het oog heeft is nog onbekend, maar één schrale troost: ze krijgt waarschijnlijk de hoogste pay-off ooit, voor een ongetrouwd stel that is. Depp zou de Française zo'n 124 miljoen euro geven om de break-up zo vriendschappelijk mogelijk te laten verlopen omwille van hun twee kinderen Lily-Rose en Jack. Gelukkig is de Pirates of the Caribbean-acteur zelf zo’n 248 miljoen euro waard. And counting.

 
Wordt ongetwijfeld weer vervolgd...

Hoe het jouw liefdesleven vergaat deze zomer? De sterren vertellen het je >