KIMYE IN PARIS
Kanye West en Kim Kardashian waren gisteren nog elkaars gezicht aan het poederen (zo vermoeden wij) terwijl de coutureshow van Stéphane Rolland allang van start had moeten gaan. Na een uur wachten was ’t modevolk het zat en ging het modespektakel maar van start zonder Kimye. De twee waren nog nét op tijd om de finalelook te zien. Gelukkig waren onze collega’s bij ELLE France zo vrij om een foto van het paar het web op te slingeren. Tja, ze hadden het kunnen weten. In het nummer Start It Up rapt Kanye immers: ‘They say good things come to those who wait/ So imma be at least about an hour late.’ Betekent dit dat iedereen ook bij zíjn modeshow een uur te laat mag zijn?

Het couturemoois van Giambattista Valli al gezien? >

 
HIEPERDEPIEP HARPER
Harper Beckham mag binnenkort alweer één kaarsje uitblazen. En tja, de eerste verjaardag van de kleinste Beckham-spruit mag natuurlijk niet ongemerkt voorbijgaan. Victoria B. broedt dus al op een grootse fuif met een roze thema. Onder andere inbegrepen? Springkussens in de vorm van kastelen, pony’s, talloze knuffels en – hier komt-ie – roze konijnen. Op 10 juli moet het kidsfestijn van start gaan.

JAMES FRANCO SCHRIJFT
Net nu we dachten dat James Franco niets meer aan zijn bomvolle cv kon toevoegen, lees je dit: James Franco gaat bloggen voor Playboy. Tja, blijkbaar was acteren, presenteren, fotograferen, een Kevin Federline-esque rapper spelen en model staan niet genoeg. Zijn blog, genaamd Francophile, komt voor het eerst in 't augustusnummer van ’t mannenblaadje te staan. Voor zijn schrijfdebuut voelde James artiest Marina Abramovic aan de tand over ‘space, energy and magic’. Eh, oké.

MILA & ELLE
Na David Beckham schittert nu Mila Kunis op de cover van de Britse ELLE. Bekijk hier alvast het voorproefje…