Red alert! Lindsay Lohan heeft haar lange lokken weer rood geverfd. Voor haar rol van Elizabeth Taylor in tv-film Liz and Dick, werd heur haar donker gekleurd, maar in het dagelijks leven gaat LiLo het liefst als redhead door het leven. Maandag was haar laatste draaidag en de volgende dag vluchtte ze meteen naar de kapper om haar manen weer in het oude, vertrouwde LiLo-rood te dopen. Enthousiast twitterde ze gister: ‘Red again!’, met een zelfportret als bewijs.
  
ADIDAS X OPENING CEREMONY
Nu in de online schappen: de Adidas X Opening Ceremony-collectie. Geïnspireerd door zwem- en fietskleding, ontwierpen de twee labels samen een kleurrijke collectie met een sportief randje van maar liefst honderd items. Twaalf stuks zijn nu op de website van Opening Ceremony te verkrijgen en we moeten je waarschuwen: ze zijn erg cute. Linea recta in je online winkelmandje: de Bandana Print Bandeau Bikini. Hebben!
     
Opening Ceremony breidt uit met tassenlijn >
  
TWELV ♥ GUMMYBEERTJES
Wat hebben gummybeertjes, Alexander McQueen en het nieuwe tijdschrift TWELV met elkaar te maken? Heel veel eigenlijk. Voor een shoot in het debuutnummer van het Amerikaanse blad, bootsten ze een regenboogkleurige jurk na van Alexander McQueen, als een bijzonder eerbetoon aan de overleden ontwerper. In drie weken tijd werden er maar liefst vijftigduizend(!) gummybeertjes met de hand gelijmd op een stoffen jurk om er een fenomenale, honderd kilo wegende dubbelganger van te maken.   
  
FORSAKEN
True Blood-fans, creditcards in de aanslag! Amerikaans warenhuis HSN brengt een nieuwe beautylijn uit, gebaseerd op de vampierenserie. Forsaken, zo heet de lijn, bevat lippenstift, parfum, bodylotion, een geurkaars en vijf nagellakjes, allen gehuld in een duistere, rood met zwarte verpakking. De collectie is vanaf 9 augustus enkel in Amerika verkrijgbaar, dus een op-en-neertje USA is helaas wel een vereiste.  
  
Meer vampieren en beauty: Twilight-actrice Kristen Stewart is het nieuwe gezicht van Balenciaga’s parfum Florabotanice >