Update 16 juli 2012 16.08 uur: Geruchten dat Lily Allen weer zwanger is, doken begin deze maand voor het eerst op. 'Ja, ze is in verwachting,' antwoordde Keith Allen toen hem naar de geruchten werd gevraagd in een talkshow. Lily Allen liet niets los over wanneer de kleine wordt verwacht. Ingewijden gaven eerder aan dat Lily in december moet bevallen.

LILY ALLEN ZWANGER?

Is Lily Allen zwanger van haar tweede spruit? De 27-jarige zangeres beviel in november van haar eerste telg, dochter Ethel Mary. Lily en haar echtgenoot Sam Cooper verloren twee jaar geleden een kindje. Na een zwangerschap van een half jaar ging het toch mis. Ook in 2008 verloor Lily Allen een baby, toen was ze in verwachting van Ed Simons van de Chemical Brothers.
 

Een bekende van het stel doet uit de doeken dat Allen en haar man Sam Cooper het grote nieuws aan goede vrienden hebben verteld. 'Het was een verrassing en Lily en Sam zijn dolblij.' De twee vinden het ouderschap geweldig en willen hun gezin snel uitbreiden. 'Dus het is een perfecte timing.'

Meer babynieuws >

COMEBACK

Allen keerde de muziekindustrie in 2010 de rug toe, maar klom een week geleden weer op het podium tijdens een concert van haar goede vriend Professor Green. De zangeres werkt mogelijk aan een comeback. Vorige maand liet ze doorschemeren dat ze weer de studio is ingedoken.