Marlow! Volgens E! News werd de eerste spruit van Sienna en verloofde Tom Sturridge het afgelopen weekend in Londen geboren. De Amerikaanse zender denkt dat de naam is gebaseerd op een beroemd karakter van detectiveschrijver Raymond Thornton Chandler (Philip Marlowe). Bij de Britse ELLE denken ze echter dat Sienna met de naam verwijst naar de Britse toneelschrijver Christopher Marlowe uit de tijd van William Shakespeare, aangezien zij en Tom acteren en Sienna’s moeder een acteerschool runt. Nu die eerste kiekjes nog.

 
FAN VAN FANNING
Wist je dat Bill Gaytten voor de John Galliano 2013 Resort-collectie werd geïnspireerd door de acterende zusjes Dakota en Elle Fanning? Nee, wij ook niet. WWD laat weten dat de opvolger van Galliano ‘de eenvoudige vrouwelijkheid in combinatie met de hippe sfeer van de West Coast’ gebruikte als rode draad voor de Resort-items. Toch leuk. 

Zien: Karl Lagerfeld voor de Olympische Spelen 2012 >

ROSIE BACKS OUT
Rosie Huntington-Whiteley heeft lef. Slechts drie weken voordat de opnames van het Amerikaanse Project Runway All Stars beginnen, stapt het model op als presentatrice. De Britse zou model Angela Lindvall opvolgen, maar gooit last minute de handdoek in de ring, omdat ze een beter aanbod heeft gekregen. Een rol in de kaskraker Mad Max (met o.a. Charlize Theron) welteverstaan. Productiemaatschappij Weinstein Co. dreigt nu Rosie aan te klagen, maar heeft gelukkig al wel een vervanger gevonden: model Carolyn Murphy. Wij zijn benieuwd hoe dit afloopt…  

 
GUCCI & GRIMES
Bekt lekker, dat Gucci & Grimes. Het Italiaanse modehuis gebruikte de monsterhit Oblivion van de Canadese muzikant voor het campagnefilmpje van de Pre-Fall 2012-collectie. Het beroemde duo Mert Alas & Marcus Piggott schoot het filmpje, waarin modellen Karmen Pedaru, Nadja Bender en Staffan Lindstrom hun beste beentje voorzetten. Gaat dat hieronder als de wiedeweerga zien.

youtubeView full post on Youtube