Slechts een kleine twee weken geleden liet Adele op haar blog weten dat ze een bun in the oven heeft. Volgens Heat houdt de zangeres haar babybuikje echter al een stuk langer verborgen en is ze al over twee maanden uitgerekend. Begin september dus. ‘Adele is de afgelopen maanden amper haar huis uitgekomen, zodat ze het zo lang mogelijk geheim kon houden. Ze is een paar maanden geleden gestopt met sporten en sindsdien is het all about the baby.’ Ah gosh.   

 
Sienna Millers dochtertje heet Marlow >

 
En inderdaad, het is waar dat Adele in mei de Billboard Awards aan zich voorbij liet gaan, terwijl ze twaalf (!) prijzen won. Toch opmerkelijk.

 
SLAAPLIEDJES
Intussen verklapt kwaliteitskrant (kuch) The Sun dat Adele werkt aan een heus album – of, zoals de Britse tabloidkrant de cd geinig doopt, ‘al-bump’ – voor de baby. Volgens een ‘betrouwbare insider’ heeft Adele zoete slaapliedjes opgenomen en speelt ze die vervolgens voor haar, eh, buik. Dit om de baby alvast aan de kalme klanken van haar stem te laten wennen. Slaap kindje slaap, daarbuiten loopt…

 
Lily Allen is volgens de laatste geruchten weer zwanger >