Eerder lieten we je al weten dat een flinke bups supermodellen de sluitingsceremonie van de Londense Olympische Spelen voor hun rekening nemen. Onder de naam A Symphony of British Music zullen o.a. Kate Moss, Naomi Campbell, Stella Tennant, Lily Donaldson en Lily Cole over het plankier schrijden. En dat alles voor het symbolische en luttele bedrag van één Britse pond.

 
GEORGIA VERVANGT ROSIE
Helaas moet Rosie Huntington-Whiteley de spectaculaire catwalkshow toch aan haar voorbij laten gaan. Wij gokken dat ze te druk is met het filmen van de kaskraker Mad Max: Fury Road. Dat was immers ook de reden dat ze op ’t laatste moment – auch – van haar presentatieklus bij Project Runway afzag. Gelukje voor Georgia May Jagger, want zij mag Rosies plaats tijdens de Olympische Spelen inpikken.

Pop-up stores @ Olympische Spelen 2012 >

Op de klanken van Fashion en Rebel Rebel van David Bowie en in ontwerpen van befaamde Britse ontwerpers (denk aan: Sarah Burton voor Alexander McQueen, Stella McCartney en Vivienne Westwood) kun je Georgia en de andere supermodellen op 12 augustus over de bühne zien gaan. Alsof dat al niet genoeg is zullen ook grote namen als George Michael, Annie Lennox, Paul McCartney, Elton John, de Kaiser Chiefs en Ed Sheeran een optreden weggeven tijdens de sluitingsceremonie van de Britse Olympische Spelen. Ons kaartje ligt vast binnenkort op de mat. Toch?

Pssst… Kate Moss al gezien in George Michaels nieuwste video voor White Light? >