Verklaarden ‘ingewijden’ eerst nog dat Demi Moore heartbroken zou zijn door de relatie van ex Ashton Kutcher met Mila Kunis, blijkt nu dat de actrice zelf ook een kersverse vriend aan de haak heeft geslagen.  

 
ASHTON WIE?
En wel Martin Henderson. Gaat er geen belletje rinkelen? De 37-jarige acteur speelde naast Naomi Watts in The Ring en naast Cate Blanchett in het alom bejubelde Little Fish. Ook kon je ‘m in de clip Toxic van Britney Spears spotten. De 49-jarige Demi en Martin werden vorige week op de kiek gezet tijdens een romantisch tripje naar Connecticut. De twee lachten, lunchten (nou ja, vooral Martin dan) en flirtten er volgens ooggetuigen op los. ‘Ze stond te wachten in de rij toen er een Colbie Caillat-liedje opkwam. Ze begon mee te zingen en te dansen op een speelse en flirterige manier.’ Aldus een insider aan Life & Style.

 
Gesnapt! Een kussende Ashton Kutcher en Mila Kunis >

Na de lunchdate deden de twee boodschappen en reden ze terug naar het huis dat ze samen huurden. ‘Ze bleven maar praten en lachen,’ voegt een andere bron nog toe. ‘Ze zag er geweldig uit. Spraakzaam, gezond en gelukkig.’ Bekijk hier de snap shots van de twee.

 
PS - Minder gezellig nieuws: Game of Thrones-ster Lena Headey heeft een punt achter haar huwelijk met muzikant Peter Loughran gezet. De twee stapten in 2007 in het huwelijksbootje, maar de koek is nu toch echt op. Samen hebben ze een 2-jarige zoontje, Wylie Loughran.

Kristen Stewart bevestigt dat ze Robert Pattinson heeft bedrogen >