Video's: Miranda & James schnabbelen bij

Miranda Kerr klust bij in Japan en multitasker James Franco laat zien dat-ie ook niet vies is van een commercieel karwij. Kijkvoer ten top.

SNI, SNA, SCHNABBEL
Miranda Kerrs vorige reclamefilmpje voor Lipton Japan deed ons al goed gniffelen. En tja, dat smaakte stiekem toch naar meer. Goed nieuws dus dat de schnabbel-koningin nog een keer in actie komt voor Lipton Limone iced tea. Wederom zingend, in ongemakkelijke pose en met dezelfde gekke ninja aan haar zijde. Maar, vergis je niet, dit is de kerst-editie. Dus ook (menselijke) rendieren en de Kerstman zijn van de partij. Uiteraard lachen we Miranda niet uit. We lachen haar toe. Of zoiets.

Advertisement - Continue Reading Below

 
Ook zien: Candice Swanepoel voor Brian Atwood >

 
JOLIGE JAMES
Ook James Franco is niet bang om zichzelf een tikkeltje voor schut te zetten en neemt zijn ‘multitasker imago’ – de goede man regisseert, acteert, fotografeert, ontwerpt en wat nog meer niet – eens flink op de hak voor een Samsung-commercial. Voor de nieuwe Samsung Galaxy Note 10 laat de knappe James zien wat-ie zoal doet in een dag. En dat is? Eh… tja, eigenlijk waren wij gebleven bij zijn woeste lokken en paar-dagen-baardje. Nog maar eens op play dan. Hè, wat vervelend.

Meest gelezen

 

MIRANDA KERR VOOR LIPTON LIMONE ICED TEA

 

 
JAMES FRANCO VOOR SAMSUNG GALAXY NOTE 10