DALLAS 2.0
Laten we beginnen bij vanavond: Dallas. En dan hebben we het niet over herhalingen van de serie uit de jaren tachtig, neen. Dit is de gloednieuwe versie van de befaamde Amerikaanse televisiereeks. De broers J.R. en Bobby Ewing keren terug naar Southfork, waar hun zoons, Christopher en John Ross, hun oude vete voortzetten. Maak je dus op voor een verse dosis smeuïge affaires, complotten, chantage en geniepige plannen. Hoofdrolspelers zijn dit keer Jesse Metcalfe – die hete tuinman uit Desperate Housewives – en Josh Henderson (ook uit o.a. Desperate Housewives). Dus dat zit wel snor.

Op Net5 gaat vanavond om 20.30 uur de eerste aflevering van start, waarna ook gelijk de tweede wordt uitgezonden. Smullen.

RINGER
De echte tv-liefhebber blijft na die goeie scheut drama ook nog even zitten voor Ringer; een kersverse dramaserie met Sarah Michelle Gellar in de hoofdrol. Het verhaal in een notendop: Een vrouw – Sarah Michelle Gellar dus – is getuige van een moord en slaat op de vlucht. Ze neemt vervolgens de identiteit aan van haar rijke tweelingzus. Tja, tikkeltje flauw. En hoewel we SMG best wel leuk vinden, is dit geen uitschieter op haar acteer-cv. Maar toch, lekker wegkijkvoer. Vanavond dus, om 22.25 uur op Net5.    

Ook deze films mag je niet missen deze maand >

 
REVENGE
ELLE’s Ilonka verklapte het al in de ELLE september: Revenge is verslavend. Heel verslavend. Een soort van al je favoriete (drama)series bij elkaar gemixt in één hele fijne televisiereeks. Even uitleggen: Emily Thorne reist onder een valse naam af naar de Hamptons om zichzelf zo binnen te wringen bij de rijke Grayson-familie. Haar doel? Wraak. De Graysons hebben namelijk haar vader onterecht voor een misdaad laten opdraaien en daarmee het leven van haar gezin verwoest. En daar moeten ze, uiteraard, voor boeten. Klinkt heel cliché, is fantastisch. Tel daar een flink stel leuke en goeie acteurs bij op (Joshua Bowman! Nick Wechsler!) en je hebt er een zware tv-verslaving bij. Alvast onze excuses daarvoor. Revenge is vanaf 9 oktober op Net5 te zien.

 
DALLAS - TRAILER

youtubeView full post on Youtube