Dat Johnny Depp en long time liefje Vanessa Paradis níet meer terug samenkomen, lijkt in ieder geval vast te staan. Tenminste, als we de geruchten die over beiden rondgaan in celebville moeten geloven. Zo zou Vanessa – door goede vriend Karl Lagerfeld? – een tijdje terug al zijn gekoppeld aan de Franse miljonair Guy-David Gharbi en na een gerucht over Ashley Olsen, werd Johnnyboy al vrij snel na de breuk gelinkt aan The Rum Diary-tegenspeelster Amber Heard. Officieel bevestigd werd dit echter nooit.

HEBBES!

Later leek het er zelfs nog even op dat hij zich toch weer verzoend had met Vanessa tijdens een knusse trip met de kids naar Zuid-Frankrijk. Maar helaas – het blijft toch het ultieme setje, die Johnny en Vanessa – blijkt nu Amber Heard weer in Johns vizier te zitten. Insiders laten weten dat Amber nu eindelijk voor Johnny’s versierpogingen is gezwicht. Eerder zou ze het nog te vroeg hebben gevonden een relatie met hem aan te gaan, omdat dit te snel zou zijn na de breuk met Vanessa.

 
Tijdens een event in AV Nightclub in Los Angeles schenen de twee cosy flirtend en langdurig pratend met elkaar te zijn gespot, zo meldt New York Post. En volgens de geruchten gingen de twee enkele weken terug samen op vakantie naar de Bahama’s...

 
Dikke mik of louter leugens? De tijd zal het leren.

Ook Elizabeth Olsen heeft een nieuwe vlam >