Wat nou computers? Met de aankomende samenwerking (wat overigens voorlopig nog een hardnekkig gerucht is) tussen modehuis Louis Vuitton en S.T. Dupont, producent van luxe schrijfwaren, laat je de computer voor wat-ie is en sla je aan het pennen. Reuters meldt dat het modehuis en het Franse luxe accessoiremerk vanaf half december (hopelijk nét op tijd voor de decemberfestiviteiten) met een geheel nieuwe schrijfgereicollectie komen.

         
Hoe de collectie er precies uit gaat zien is nog niet bekend. Wel wordt er gespeculeerd dat zodra de pennen in de verkoop gaan in Parijs, er ook speciale shops – louter gewijd aan het schrijfgerei – geopend worden in New York en Tokyo. Saillant detail: de koers van S.T. Duponts aandelen is sinds de aankondiging van de samenwerking maar liefst 26 procent gestegen.

        
Het enige wat rest is een (voorlopig nog digitaal) verlanglijstje. Oh en vergeet vooral je allermooiste handschrift niet alvast te oefenen. It has probably been a while.  

      
Het is niet de eerste keer dat S.T. Dupont de handen ineenslaat met een modeontwerper. Eerder werkte het luxe pennenmerk samen met Karl Lagerfeld