Soms zijn er van die dagen dat er te veel nieuws uit Hollywood komt waar je een beetje triest van wordt. De foto’s van Demi Moore bijvoorbeeld die zichzelf, met haar 50 jaar en volwassen dochters, compleet voor schut zet op een of ander feestje.

Ze danst, ze grindt (zeer ongemakkelijk) en ze poseert alsof ze 15 is. Het is zo erg dat Lenny Kravitz niet weet waar en hoe hij moet kijken en zo ongepast dat zelfs Stacy Keibler zich voor haar geneert. Stacy Keibler die, laten we wel wezen, alleen maar op dat feestje is omdat ze met George Clooney gaat. Ouch...

Ook om depressief van te worden (als je het je echt zou aantrekken, maar dat doet bijna niemand meer), is de never ending story die Lindsay Lohans f*cked up leven is. Afgekraakt, gearresteerd, geblokkeerd – allemaal in amper een week. Je krijgt bijna medelijden met haar, ware het niet dat ze het toch echt allemaal zelf lijkt te veroorzaken. En dat niemand haar tegenhoudt.

Want dat is het probleem bij de Lindsays en Demi's van Hollywood, ze zijn omringd door jaknikkers en krijgen nooit eens ‘nee’ te horen. Ze hebben geen goede vrienden die tegen ze zeggen dat het nooit een goed idee is om met alcohol op te rijden, ook niet als je beroemd bent. En dat je eigenlijk een beetje zielig overkomt als je met een bal van 26 gaat flirten, alleen maar omdat je jaren jongere ex het nu met een meisje van zijn eigen leeftijd doet.

Om triest van te worden.

LEUKER NIEUWS

Gelukkig was er ook nog wat leuks deze week. Een zwangere (maar zieke) Duchess bijvoorbeeld. Een dochtertje voor model Gisele Bündchen en sportman Tom Brady. De logeerpartijtjes van Taylor Swift en die boyband-jongen.

Of de verliefde foto’s van newlyweds Blake Lively en Ryan Reynolds in Parijs die, oh het toeval, precies op tijd komen om ons nog even te herinneren aan het feit dat hun huwelijksfoto’s eind deze maand in Martha Stewart Weddings staan. Want de spanningsboog zou zomaar kunnen verslappen....

Om weer een beetje verdrietig van te worden zijn de geruchten dat Drew Barrymore, na haar verlovingsring- en huwelijksfoto’s, ook foto’s van haar baby aan People gaat verkopen. Ik blijf verrast over het feit dat Drew tegenwoordig het soort ster is dat geld verdient aan haar privéleven. Aan de andere kant, ze schijnt ook wijn te verkopen en een make-uplijn voor een grote winkelketen te ontwerpen. Het verschil met de Jessica's van deze wereld wordt steeds kleiner.

VROLIJKE NOOT 

Tot slot, om toch te eindigen met een vrolijke noot, John Travolta en Olivia Newton Johns kerstsingle. De clip is zo tenenkrommend slecht dat het lachwekkend is. Al zorgt het er waarschijnlijk wel voor dat je nooit meer met plezier naar Grease kunt kijken.

youtubeView full post on Youtube