Kate Moss op tv?

Het gonst in gossip-land! Volgens de laatste geruchten heeft Simon Cowell zijn zinnen gezet op Kate Moss voor British X Factor.

We zien nogal wat best- als worst dressed sterren in de dop voorbij komen op tv. Zo ook tijdens het Britse X Factor-programma. En laat muziek- en tv-magnaat Simon Cowell daar nu een stokje voor willen steken. Volgens een ‘show insider’ wil de big boss van X Factor niemand minder dan supermodel Kate Moss de deelnemers een handje laten helpen – zo meldt The Mirror.

 

KATE DE STYLIST
Volgens de geheime bron wil Cowell de tv-show nieuw leven inblazen en de slechte kijkcijfers opkrikken door Kate Moss aan boord te halen. Het stijlicoon zou de deelnemers kledingadvies en stijlideeën kunnen geven voor hun performance, maar ook voor hoe ze in de jaren daarna eruit willen zien.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Of Kate daadwerkelijk deel zal gaan nemen aan British X Factor is zeer discutabel, het model heeft nou niet echt de reputatie om in de spotlights te wíllen staan. Daarbij zijn de geruchten nog door niemand bevestigd. Dat haar optreden de kijkcijfers een boost kan geven, kunnen we alleen maar beamen. Wordt ongetwijfeld vervolgd…

 

Zien: Kate Moss te gast bij Absolutely Fabulous >