Lana Del Rey is back met een hagelnieuwe track genaamd Burning Desire, inclusief nieuwe videoclip. De video start met een hijgende Lana op het podium van The Rivoli Ballroom in Londen, in een witte satijnen robe, met golvende haren, rode lippenstift en dito nagellak. Old Hollywood glamour ten top. Maar al snel komt er een knalrode Jaguar om de hoek scheuren…

I DRIVE FAST
Geen toeval; Lana is sinds vorig jaar het boegbeeld van het luxe automerk en introduceerde in Parijs (bij het Musée Rodin in september van dat jaar) de nieuwe Jaguar F-Type aan het publiek. Tijdens de lancering werd ook Burning Desire gedraait, het nummer zou geïnspireerd zijn op het rode racemonster. En nu is daar dus de muziekvideo horende bij het nummer, waarin de F-Type door de Hollywood Hills lijkt te rijden.

Zien: Karl Lagerfeld in actie voor Rolls-Royce >

Reden van de rendez-vous? Lana’s nieuwe nummer wordt de soundtrack van een short film die later dit jaar uit zal komen, genaamd Desire. In de rolprent zullen acteur Damian Lewis (Homeland) en uiteraard de Jaguar F-Type te zien zijn. Verdere details over Desire zijn nog niet bekend, maar Burning Desire daarentegen liegt er niet om. Bekijk de nieuwe clip van Miss Del Rey hieronder.

LANA DEL REY - BURNING DESIRE

youtubeView full post on Youtube