Wie is nou eigenlijk het populairste model op Facebook, Twitter, Instagram en ga zo maar door? Dat vroeg blog Modelinia zich af. Bij gebrek aan hapklare antwoorden gooide men er zelf een onderzoek tegenaan. En wat blijkt…

 
SMIZE ALONG
Als grote winnaar kwam Tyra Banks uit de bus. Haar smize-advies, dat ze jaarlijks aan kandidaten van America's Next Top Model, maar ook geregeld op haar social media-sites geeft, werpt blijkbaar vruchten af. In zowel het rijtje van Instagrammers, als de lijst van Twitter en Facebook staat zij bovenaan. Naast Banks wordt de top aangevoerd door meer 'oude' rotten uit het vak (zoals Heidi Klum en Cindy Crawford), al timmeren nieuwkomers als Cara Delevingne en Kate Upton hard aan de weg. Delevingne wist met haar gekke bekken-foto's zelfs de derde plaats in de Instagramlijst te behalen.

 
Last but not least nog even een shout out naar Naomi Campbell, die de lijst nét niet haalde. Toch een behoorlijke prestatie, aangezien ze pas sinds twee maanden een Twitteraccount heeft. De totale lijsten vind je op de website van Modelinia.

 
Lekker kijkvoer voor de maandagmiddag: modellen off duty tijdens Parijs Fashion Week >