Sky Ferreira’s Coachella essentials

Met het festivalseizoen voor de boeg beginnen wij vast met de voorbereidingen. Daarom: tips van zangeres Sky Ferreira. Wat mag je zeker niet vergeten mee te nemen?

Of je nou naar Pinkpop, Lowlands, Sziget, Coachella (wij zijn jaloers!) of Solar gaat, er zijn essentials die je altijd bij je moet hebben. Standaard zijn natuurlijk de tent en slaapzak, maar ook een goede festivaloutfit, een kekke zonnebril en – vooral niet vergeten – zonnebrand zijn belangrijk. Muziekicoon Sky Ferreira deelt met onze Amerikaanse collega's van ELLE haar lievelingsitems die ze immer met zich meebrengt naar Coachella Festival – dat de aankomende twee weekenden weer losbarst.

Advertisement - Continue Reading Below

 
PERFECTE FESTIVALOUTFIT
De perfecte festivaloutfit? Dat is toch echt een rokje, cropped top, laarsjes en een rugtas, volgens Ferreira. En, zo voegt ze toe, een zonnebril van Forever 21 (waar ze ook het gezicht van is!). En als dat koude briesje 's avonds op komt zetten, kiest de ster voor een denim jasje of een flanellen bloes. So far de outfit waarin ze rondbanjert op het festivalterrein, wat draagt Sky Ferreira als ze moet optreden? 'Ik draag waar ik me comfortabel in voel, zodat ik zelfverzekerd ben. Op sommige dagen is het een geruite rok met een button-up en andere dagen jeans met een hockey jersey en hakken.'

More From Festivals
20 articles
Laatste kans! Quiz en win: Welke festivaltrend pas
Elle NL + Zalando
Hier gaan we eten en drinken dit weekend!
Is Folk Remix jouw festivalstijl? Klikken maar!
Elle NL + Zalando
Ga jij voor fierce én comfy op een festival?
Elle NL + Zalando
Ben jij deze kleurrijke cool girl op een festival?
Elle NL + Zalando

 
Bekijk Kate Bosworths ultieme Coachella-playlist >

 
BEAUTY-ESSENTIALS
De singer-songwriter heeft altijd drie beautyitems in haar rugtas zitten, zodat ze er tijdens de lange dagen op het festivalterrein immer stunning uitziet. M.A.C. Cosmetics Russian Red lippenstift, vloeibare eyeliner van Yves Saint Laurent en rozenwater. Maar naast alle outfit- en beautyweetjes is haar belangrijkste tip toch wel dat je gehydrateerd moet blijven. Genoeg water drinken, dus.

 
Zien: 25 knappe festivalkapsels op een rij >