Of beter gezegd: van de wereld. De 40-jarige actrice staat pal bovenaan de jaarlijkse Most Beautiful-lijst van het Amerikaanse tijdschrift.

BEKENDE BEAUTY’S
Soms gaat het leven gewoon over rozen. Dat van Gwyneth Paltrow bijvoorbeeld. Een ex in de vorm van Brad Pitt, een Oscar op de schoorsteenmantel en een hubby die je loepzuivere serenades kan toezingen. Och, geen wonder dat ze onlangs werd verkozen tot ‘meest gehate celeb’. Blijkbaar kan er toch nog best een fraaie titel bij, want het komende jaar mag Gwyneth zich de mooiste vrouw van de wereld noemen.

I can’t believe it!’ kraait Gwyneth P. in People Magazine. ‘I kept thinking: This can’t be true. I’ve never been more surprised or flattered.’ Het is haast alsof ze haar tweede Oscar in ontvangst heeft genomen.

Gwyneth Paltrows buddy Beyoncé werd vorig jaar nog door People gekroond tot de knapste >

Gelukkig is Gwynnie de moeilijkste niet een deelt ze in de speciale ‘most beautiful woman’-uitgave van het blad ook nog eens haar beautygeheimen. Wellicht dat het helpt.

Hé! Gwyneth Paltrow deelde eerder ook al haar favoriete mooimakers met de wereld >

Ook leuk om te weten: de runner-ups van Gwyneth. Op de most beautiful-lijst prijken ook nog bekende knappe koppen als Amanda Seyfried, Jennifer Lawrence, Kerry Washington, Halle Berry en Zooey Deschanel.