De Rotterdamse Kunsthal wisselt met regelmaat van tentoonstelling. Nu te bewonderen: The Fashion Wold of Jean Paul Gaultier: From the Sidewalk to the Catwalk. Tot 12 mei kun je nog met eksterogen kijken naar de creaties van de Franse designer, daarna verhuist de tentoonstelling weer naar de volgende expositieplek. De volgende tentoonstelling die dan in de Kunsthal getoond wordt, is uiteraard al vol in ontwikkeling, maar daarna moet de Kunsthal ook weer gevuld worden. Met wat? Dat bepaal jij.
   
De Kunsthal heeft namelijk wat leuks: MaakMee. Het publiek kan uit drie verschillende tentoonstellingen kiezen. Degene met de meeste stemmen wordt vanaf 14 december geëxposeerd. Meebeslissen kan nog tot 12 mei aanstaande, daarna gaan de remmen los op Facebook. Daar houdt de Kunsthal je tot de dag van de opening op de hoogte met exclusief beeldmateriaal van de opbouw, het affiche, de zalen en andere inside informatie over de gekozen tentoonstelling.
   
Dit wil je ook zien: Banksy Meets Basquiat >
    
Stemmen kan op de volgende tentoonstellingen. (Wij weten het wel!)
   
- Dinosauriërs, je weet wel, die enorme, prehistorische beesten.
- Victor Vasarely, de zogenoemde Escher van dit moment.
- Schoenen, van hoge hakken tot sneakers, designerschoeisel van Christian Louboutin en Manolo Blahnik en de allereerste naaldhakken ooit. Need we say more?
   
Haast je, meestemmen kan nog tot zondag 12 mei via www.kunsthalmaakmee.nl.