MTV VMA’s 2013: de meest opmerkelijke momenten

Immer vermakelijk, die MTV VMA’s. Wat voor schokkends (Oh Miley) en heerlijks (Justin Timberlake!) er gisteravond tijdens de awardshow gebeurde? Kijk maar…

Meest gelezen

Oh my Miley. Dat Disney-sterren vaak de uitersten opzoeken moge wel duidelijk zijn. Nieuwste good girl gone bad? Miley Cyrus natuurlijk. En dat peperde ze het publiek tijdens de VMA’s gisteren nog maar eens goed in. Van kruisgrijpen tot grinden met Robin Thicke; het kon niet op. Bekijk het ongemakkelijke (en dat is nog een understatement) optreden hier (als je durft).

 

Gaga’s schelpen. Wie ook immer de headlines haalt: Lady Gaga. De zangeres laat iedereen even weten dat ze weer helemaal terug is door op het podium te verschijnen in slechts een schelpenbeha en string. Laten we maar zeggen dat ze zich als een vis in het water voelde.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Wat droegen de sterren tijdens de VMA's? Je ziet het hier! >

 

Taylor dist Harry. Geen awardshow zonder awkward ontmoetingen tussen celeb-exen. En daar heeft Taylor Swift nogal vaak last van. Zo ook gisteren. Toen ex Harry Styles met zijn speech bezig was werd Swifly door de camera betrapt terwijl ze ‘Shut the f*uck up’ zei. Auch. Uiteraard belandde de dis al snel op het web, met dit hilarische GIF’je als gevolg:

Meest gelezen

 

 

Nog zo’n favoriet van Taylor: Kanye West. De zanger – die vrijdagavond hét eerste kiekje van de knappe North West uit de doeken deed – maakte gisteren ook zijn awardshow-comeback. De rapper bracht zijn nieuwe nummer Blood On The Leaves ten gehore terwijl-ie als een schaduw voor een prent van een donker, spokerig bos stond. Te.Gek. Na afloop kreeg Kanye dan ook een oorverdovend applaus.

 

Jummy Justin. Hét ultieme hoogtepunt van de avond was toch wel Justin Timberlake. Niet alleen kreeg de zanger de MTV Michael Jackson Video Vanguard Award in handen gedrukt voor zijn hele carrière, ook gaf-ie een swingende show weg waar je ‘u’ tegen zegt (toegegeven; wij hebben al een paar keer op replay gedrukt). Als kers op de taart bracht JT ook nog eens zijn zangbuddies bij elkaar voor een heerlijke *NSYNC-reünie. Bekijk hieronder Justin Timberlakes medley van dik een kwartier. Geniessen.

 

 

Nieuws
Deel
Emily Ratajkowski is boos dat haar nieuwste cover gefotoshopt is
Scott-Disick-heeft-een-nieuwe-vriendin-en-ze-lijkt-enorm-veel-op-Kendall-Jenner
Nieuws
Deel
Scott Disick is nu officieel aan het daten met Justin Biebers ex
Nieuws
Deel
Robin Wrights dochter Dylan Penn is haar kloon bij de Emmy Awards 2017
Nieuws
Deel
Emmy Awards 2017: de winnaars
Nieuws
Deel
O hállo, Alexander Skarsgård en Nicole Kidman ZOENDEN zojuist tijdens de Emmy Awards
Nieuws
Deel
Dit moet je dus nooit meer bestellen bij de McDonald's
ELLE oktober 2017
Nieuws
Deel
Wanneer ga je vreemd? Pas als je seks hebt met een ander? Of gaan sexy appjes en foto's ook al te ver?
GIF
Nieuws
Deel
Dit is de reden waarom een zakje chips zoveel lucht bevat
Nieuws
Deel
Verborgen Amsterdams miljoenenloft gaat schuil achter garagedeur vol graffiti
Nieuws
Deel
Dit zijn de meest juicy uitbranders in Hillary Clintons boek What Happened