Oh my Miley. Dat Disney-sterren vaak de uitersten opzoeken moge wel duidelijk zijn. Nieuwste good girl gone bad? Miley Cyrus natuurlijk. En dat peperde ze het publiek tijdens de VMA’s gisteren nog maar eens goed in. Van kruisgrijpen tot grinden met Robin Thicke; het kon niet op. Bekijk het ongemakkelijke (en dat is nog een understatement) optreden hier (als je durft).

Gaga’s schelpen. Wie ook immer de headlines haalt: Lady Gaga. De zangeres laat iedereen even weten dat ze weer helemaal terug is door op het podium te verschijnen in slechts een schelpenbeha en string. Laten we maar zeggen dat ze zich als een vis in het water voelde.

Wat droegen de sterren tijdens de VMA's? Je ziet het hier! >

Taylor dist Harry. Geen awardshow zonder awkward ontmoetingen tussen celeb-exen. En daar heeft Taylor Swift nogal vaak last van. Zo ook gisteren. Toen ex Harry Styles met zijn speech bezig was werd Swifly door de camera betrapt terwijl ze ‘Shut the f*uck up’ zei. Auch. Uiteraard belandde de dis al snel op het web, met dit hilarische GIF’je als gevolg:

Hair, Face, Head, Nose, Mouth, Lip, Hairstyle, Chin, Forehead, Eyebrow,

Nog zo’n favoriet van Taylor: Kanye West. De zanger – die vrijdagavond hét eerste kiekje van de knappe North West uit de doeken deed – maakte gisteren ook zijn awardshow-comeback. De rapper bracht zijn nieuwe nummer Blood On The Leaves ten gehore terwijl-ie als een schaduw voor een prent van een donker, spokerig bos stond. Te.Gek. Na afloop kreeg Kanye dan ook een oorverdovend applaus.

Jummy Justin. Hét ultieme hoogtepunt van de avond was toch wel Justin Timberlake. Niet alleen kreeg de zanger de MTV Michael Jackson Video Vanguard Award in handen gedrukt voor zijn hele carrière, ook gaf-ie een swingende show weg waar je ‘u’ tegen zegt (toegegeven; wij hebben al een paar keer op replay gedrukt). Als kers op de taart bracht JT ook nog eens zijn zangbuddies bij elkaar voor een heerlijke *NSYNC-reünie. Bekijk hieronder Justin Timberlakes medley van dik een kwartier. Geniessen.