MTV VMA’s 2013: de meest opmerkelijke momenten

Immer vermakelijk, die MTV VMA’s. Wat voor schokkends (Oh Miley) en heerlijks (Justin Timberlake!) er gisteravond tijdens de awardshow gebeurde? Kijk maar…

Meest gelezen

Oh my Miley. Dat Disney-sterren vaak de uitersten opzoeken moge wel duidelijk zijn. Nieuwste good girl gone bad? Miley Cyrus natuurlijk. En dat peperde ze het publiek tijdens de VMA’s gisteren nog maar eens goed in. Van kruisgrijpen tot grinden met Robin Thicke; het kon niet op. Bekijk het ongemakkelijke (en dat is nog een understatement) optreden hier (als je durft).

 

Gaga’s schelpen. Wie ook immer de headlines haalt: Lady Gaga. De zangeres laat iedereen even weten dat ze weer helemaal terug is door op het podium te verschijnen in slechts een schelpenbeha en string. Laten we maar zeggen dat ze zich als een vis in het water voelde.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Wat droegen de sterren tijdens de VMA's? Je ziet het hier! >

 

Taylor dist Harry. Geen awardshow zonder awkward ontmoetingen tussen celeb-exen. En daar heeft Taylor Swift nogal vaak last van. Zo ook gisteren. Toen ex Harry Styles met zijn speech bezig was werd Swifly door de camera betrapt terwijl ze ‘Shut the f*uck up’ zei. Auch. Uiteraard belandde de dis al snel op het web, met dit hilarische GIF’je als gevolg:

Meest gelezen

 

 

Nog zo’n favoriet van Taylor: Kanye West. De zanger – die vrijdagavond hét eerste kiekje van de knappe North West uit de doeken deed – maakte gisteren ook zijn awardshow-comeback. De rapper bracht zijn nieuwe nummer Blood On The Leaves ten gehore terwijl-ie als een schaduw voor een prent van een donker, spokerig bos stond. Te.Gek. Na afloop kreeg Kanye dan ook een oorverdovend applaus.

 

Jummy Justin. Hét ultieme hoogtepunt van de avond was toch wel Justin Timberlake. Niet alleen kreeg de zanger de MTV Michael Jackson Video Vanguard Award in handen gedrukt voor zijn hele carrière, ook gaf-ie een swingende show weg waar je ‘u’ tegen zegt (toegegeven; wij hebben al een paar keer op replay gedrukt). Als kers op de taart bracht JT ook nog eens zijn zangbuddies bij elkaar voor een heerlijke *NSYNC-reünie. Bekijk hieronder Justin Timberlakes medley van dik een kwartier. Geniessen.

 

 

Deze-Netflix-films-moet-je-echt-nog-even-zien-voordat-Netflix-ze-verwijdert
Nieuws
Deel
Netflix komt met een nieuwe update waar je heel blij mee gaat zijn
Deze-truc-om-een-natte-telefoon-te-redden-is-nog-veel-beter-dan-rijst
Nieuws
Deel
Instagram heeft een nieuwe update, en daarmee kun je héél veel nieuwe dingen
Nieuws
Deel
Beste van de dag: Milo Ventimiglia doet push-ups met Ellen DeGeneres op z'n rug
Nieuws
Deel
Bella Hadid is haast onherkenbaar met platinablond haar
Nieuws
Deel
Hier is het meest over getwitterd in 2016
Nieuws
Deel
Dit zijn ze: de best betaalde modellen ter wereld
Nieuws
Deel
De Kardashians delen nog nooit eerder vertoonde foto's van Saint West voor zijn verjaardag
Bella Hadid, Yolanda Foster & Gigi Hadid
Nieuws
Deel
Gigi, Bella en Yolanda Hadid gingen met de Thalys naar Amsterdam
Zachte-heelmeesters-maken-stinkende-wonden-ongezouten-adviezen-daar-heb-je-pas-wat-aan
Nieuws
Deel
Laten we in 2017 eens gaan zeggen wat we denken
Nieuws
Deel
Ben jij ons nieuwe videotalent?