MTV VMA’s 2013: de meest opmerkelijke momenten

Immer vermakelijk, die MTV VMA’s. Wat voor schokkends (Oh Miley) en heerlijks (Justin Timberlake!) er gisteravond tijdens de awardshow gebeurde? Kijk maar…

Meest gelezen

Oh my Miley. Dat Disney-sterren vaak de uitersten opzoeken moge wel duidelijk zijn. Nieuwste good girl gone bad? Miley Cyrus natuurlijk. En dat peperde ze het publiek tijdens de VMA’s gisteren nog maar eens goed in. Van kruisgrijpen tot grinden met Robin Thicke; het kon niet op. Bekijk het ongemakkelijke (en dat is nog een understatement) optreden hier (als je durft).

 

Gaga’s schelpen. Wie ook immer de headlines haalt: Lady Gaga. De zangeres laat iedereen even weten dat ze weer helemaal terug is door op het podium te verschijnen in slechts een schelpenbeha en string. Laten we maar zeggen dat ze zich als een vis in het water voelde.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Wat droegen de sterren tijdens de VMA's? Je ziet het hier! >

 

Taylor dist Harry. Geen awardshow zonder awkward ontmoetingen tussen celeb-exen. En daar heeft Taylor Swift nogal vaak last van. Zo ook gisteren. Toen ex Harry Styles met zijn speech bezig was werd Swifly door de camera betrapt terwijl ze ‘Shut the f*uck up’ zei. Auch. Uiteraard belandde de dis al snel op het web, met dit hilarische GIF’je als gevolg:

Meest gelezen

 

 

Nog zo’n favoriet van Taylor: Kanye West. De zanger – die vrijdagavond hét eerste kiekje van de knappe North West uit de doeken deed – maakte gisteren ook zijn awardshow-comeback. De rapper bracht zijn nieuwe nummer Blood On The Leaves ten gehore terwijl-ie als een schaduw voor een prent van een donker, spokerig bos stond. Te.Gek. Na afloop kreeg Kanye dan ook een oorverdovend applaus.

 

Jummy Justin. Hét ultieme hoogtepunt van de avond was toch wel Justin Timberlake. Niet alleen kreeg de zanger de MTV Michael Jackson Video Vanguard Award in handen gedrukt voor zijn hele carrière, ook gaf-ie een swingende show weg waar je ‘u’ tegen zegt (toegegeven; wij hebben al een paar keer op replay gedrukt). Als kers op de taart bracht JT ook nog eens zijn zangbuddies bij elkaar voor een heerlijke *NSYNC-reünie. Bekijk hieronder Justin Timberlakes medley van dik een kwartier. Geniessen.

 

 

Nieuws
Deel
Bella Hadid heeft haar eerste tatoeage laten zetten
Lindsay Lohan
Nieuws
Deel
Lindsay Lohan 'heeft zich bekeerd tot de islam' en verwijdert al haar Instagramposts
10-voordelen-van-een-stroomstoring
Nieuws
Deel
10 voordelen van een stroomstoring
Nieuws
Deel
A She Story: must-see expositie is vanaf vandaag te zien
Nieuws
Deel
Omdat het Blue Monday is: de grappigste momenten van Kristen Wiig op een rij
Nieuws
Deel
Peace-tekens zijn niet alleen suf: er is nóg een reden waarom je 'm beter niet kunt doen
Kim Kardashian
Nieuws
Deel
Kim Kardashians politieverklaring over de overval in Parijs is gelekt
Nieuws
Deel
Hint Bella Hadid met deze instagrampost op de romance van Selena Gomez en The Weeknd?
Nieuws
Deel
Dit is dus waarom mensen met hun halve gezicht op Snapchat-foto's staan
Nieuws
Deel
Deze foto's van Sasha en Malia's eerste bezoekje aan Het Witte Huis zijn te schattig