MTV VMA’s 2013: de meest opmerkelijke momenten

Immer vermakelijk, die MTV VMA’s. Wat voor schokkends (Oh Miley) en heerlijks (Justin Timberlake!) er gisteravond tijdens de awardshow gebeurde? Kijk maar…

Meest gelezen

Oh my Miley. Dat Disney-sterren vaak de uitersten opzoeken moge wel duidelijk zijn. Nieuwste good girl gone bad? Miley Cyrus natuurlijk. En dat peperde ze het publiek tijdens de VMA’s gisteren nog maar eens goed in. Van kruisgrijpen tot grinden met Robin Thicke; het kon niet op. Bekijk het ongemakkelijke (en dat is nog een understatement) optreden hier (als je durft).

 

Gaga’s schelpen. Wie ook immer de headlines haalt: Lady Gaga. De zangeres laat iedereen even weten dat ze weer helemaal terug is door op het podium te verschijnen in slechts een schelpenbeha en string. Laten we maar zeggen dat ze zich als een vis in het water voelde.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Wat droegen de sterren tijdens de VMA's? Je ziet het hier! >

 

Taylor dist Harry. Geen awardshow zonder awkward ontmoetingen tussen celeb-exen. En daar heeft Taylor Swift nogal vaak last van. Zo ook gisteren. Toen ex Harry Styles met zijn speech bezig was werd Swifly door de camera betrapt terwijl ze ‘Shut the f*uck up’ zei. Auch. Uiteraard belandde de dis al snel op het web, met dit hilarische GIF’je als gevolg:

Meest gelezen

 

 

Nog zo’n favoriet van Taylor: Kanye West. De zanger – die vrijdagavond hét eerste kiekje van de knappe North West uit de doeken deed – maakte gisteren ook zijn awardshow-comeback. De rapper bracht zijn nieuwe nummer Blood On The Leaves ten gehore terwijl-ie als een schaduw voor een prent van een donker, spokerig bos stond. Te.Gek. Na afloop kreeg Kanye dan ook een oorverdovend applaus.

 

Jummy Justin. Hét ultieme hoogtepunt van de avond was toch wel Justin Timberlake. Niet alleen kreeg de zanger de MTV Michael Jackson Video Vanguard Award in handen gedrukt voor zijn hele carrière, ook gaf-ie een swingende show weg waar je ‘u’ tegen zegt (toegegeven; wij hebben al een paar keer op replay gedrukt). Als kers op de taart bracht JT ook nog eens zijn zangbuddies bij elkaar voor een heerlijke *NSYNC-reünie. Bekijk hieronder Justin Timberlakes medley van dik een kwartier. Geniessen.

 

 

Scarlett Johansson
Nieuws
Deel
Scarlett Johansson gaat een popcorn-winkel openen in Parijs
Hillary Clinton & Donald Trump
Nieuws
Deel
De beste reacties van celebrities op het presidentiële debat tussen Clinton en Trump
Justin Bieber
Nieuws
Deel
Oh jee, Justin Bieber heeft zijn fans flink boos gemaakt
Donald Trump
Nieuws
Deel
De 11 beste Twitter-reacties op Donald Trumps 'Rip a Baby'-opmerking
Kris Jenner, Kylie Jenner & Kim Kardashian
Nieuws
Deel
Kris Jenner praat voor het eerst over Kim Kardashians overval
Nieuws
Deel
Kylie Jenner gebruikt dít in haar huis om de perfecte selfie te maken
Tobey Maguire & Jennifer Meyer
Nieuws
Deel
Pussy Posse-lid Tobey Maguire gaat scheiden
Nieuws
Deel
Dit Europese land heeft nu een andere naam, en je hebt het vast nog niet eens gemerkt
Nieuws
Deel
Adele's partner verving de confetti tijdens haar concert met handgeschreven liefdesbriefjes
Justin Bieber
Nieuws
Deel
Dit is de bizar luxe villa die Justin Bieber nu huurt in Noord-Londen