Nieuws: Ashley Olsen is verliefd & Cara datet met Harry

Fladderende vlinders bij Ashley Olsen en Cara Delevingne. Voor wie zijn ze als een blok gevallen?

ASHLEY AND THE PEOPLES
Ashley Olsen mixt werk met het aangename en zoekt het in de modewereld. Volgens de laatste roddels is Ash flink gevallen voor de CEO van brillenmerk Oliver Peoples, David Schulte.  

 

Ashley is dating David,’ vertelt een insider aan Us Magazine. ‘It's pretty new.’ Klare taal, niet? Voorheen had de 27-jarige Ashley relaties met o.a. Hangover-acteur Justin Bartha, ontwerper Greg Chait en restaurateur Scott Sartiano.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Tweelingzus Mary-Kate is ondertussen al een tijdje gelukkig met de 43-jarige multimiljonair Olivier Sarkozy.

 

CARA & HARRY: DEEL 2
Oe-la-la. Cara Delevingne en Harry Styles zijn al een tijdje in het geniep aan het daten. Asjemenou. De twee hadden vorig jaar, net voordat Taylor Swift(ly) haar gemanicuurde klauwen in Harry zette, een goede fling, maar nu lijken ze er helemaal voor te gaan. De One Direction-zanger en het topmodel zijn op de kiek gezet terwijl ze op het Londense West End naar het theaterstuk Book Of Mormon keken.

Meest gelezen

 

Volgens oogggetuigen waren de twee constant sweet nothings in elkaars oor aan het fluisteren. Een insider verklaart aan Look magazine: ‘They have great chemistry. Sure, they've always agreed to keep things super-casual and private because of their crazy worlds, but Harry genuinely likes Cara a lot - he has done ever since they met three years ago.’ Hmmm… dit krijgt vast nog wel een staartje.

 

Feest! Millie Mackintosh heeft volmondig 'ja!' gezegd tegen Professor Green >