Beyoncé en Jay-Z zijn de rijksten

Crisis zegt u? Deze bekende koppels geven Dagobert Duck een run for his money.

Katsjing! Blue Ivy zit op rozen. Paps en mams zijn volgens Forbes namelijk het rijkste celebkoppel van de wereld. De twee brachten het afgelopen jaar – van juni 2012 tot juni 2013 – een schamele $95 miljoen in het laadje. Da’s nog eens een dikbelegde boterham.

 

CASHING CARTERS
Hoe de twee sterren hun jaarlijkse fortuin bij elkaar sprokkelden? Welnu, met Jay-Z’s succesvolle Watch the Throne-album en -tour met maatje Kanye West (ze hengelden ieder $1.4 miljoen per show binnen!) en Beyoncé op haar beurt met The Mrs. Carter Tour, die haar per avond een whopping $2 miljoen opleverde.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Daarnaast leverde het Barclays Center, waar Jay-Z deels eigenaar van is, en Beyoncés kleding- en parfumlijn ook nog eens een aardige duit op.

 

De twee worden op de voet gevolgd door Gisele Bündchen en Tom Brady die op de tweede plaats prijken met $80 miljoen. Op plaats drie staan Angelina Jolie en Brad Pitt met $50 miljoen, en de top vijf wordt afgesloten door Ashton Kutcher en Mila Kunis ($35 miljoen) en Kim Kardashian en Kanye West ($30 miljoen).

 

Zelf wel op de kleintjes letten? Goed nieuws! Peter Pilotto komt met een hebberigmakende budgetcollectie >