Lily Allen heeft een nieuwe coupe. Of eigenlijk, ze is weer terug naar haar oude coupe. Ze liet haar bruine lokken voor wat ze waren en verfde de boel zwart. En liet het knippen in een boblijn. Foto? There you go. #Selfie #hairdid!
        
Kaley Cuoco houdt er een druk liefdesleven op na. Haar relatie met acteur Henry Cavill kwam razendsnel tot een einde in juli en nu, amper drie maanden later, is de Big Bang Theory-actrice alweer verloofd. En wel met boyfriend en tennisspeler Ryan Sweeting, zo meldt US Weekly.

              
Robert Pattinson heeft ook vlinders in z’n buik, zo meldt People. Waar er twee dagen geleden nog het gerucht ging dat R-Patz verliefd was geworden op zijn personal trainer, meldt een bron aan het tijdschrift dat de 27-jarige acteur juist al twee maanden aan het daten is met de 22-jarige Dylan Penn. Jep, de dochter van Sean Penn.   
           
Zestien jaar na dato biecht George Clooney op dat ook hij vindt dat-ie een slechte Batman speelde. Op de vraag van Empire magazine welk advies hij Ben Affleck (die de rol van Batman op zich neemt in de Man of Steel-vervolg) zou geven, antwoordde hij: ‘I am the least qualified person to comment on anyone playing the role of Batman since I so terribly destroyed the part.’ Respect, George!
           
Jimmy Kimmel en Kanye West hebben ruzie. Althans, Jimmy Kimmel nam Kanye een tikkeltje op de hak door een interview van Kanye na te laten spelen door kinderen. En daar was Kanye niet bepaald van gediend. Lees zijn (ietwat hilarische tweets) waaronder ‘JIMMY KIMMEL PUT YOURSELF IN MY SHOES … OH NO THAT MEANS YOU WOULD HAVE GOTTEN TOO MUCH GOOD PUSSY IN YOUR LIFE…’ via Twitter.com/KanyeWest. En ja, Kanye praat in kapitalen. Maar natuurlijk.
          
Eva Mendes is bezig met hele andere dingen. Een kledinglijn, welteverstaan. En hoewel ze in februari al bekendmaakte dat ze daar mee bezig was, is Eva by Eva Mendes bijna een feit. (Oh en ze vertelt ook iets over Ryan Gosling). Meer details >
             
Justin Bieber grappig? Wie had dat gedacht. De jonge popster werd geinterviewd door enfant terrible Zach Galifianakis. De steekwoorden? Awkward stiltes, geweld en Beliebers. Kijk mee, het is immers vrijdag.
        
       

youtubeView full post on Youtube