Is het gewoon een onflatteus (en weinig modieus) jasje of is het daadwerkelijk dan echt een buikje dat we op deze video (rond de 52 minuten) bij Jennifer Aniston zien?

Sinds US Weekly haar een paar weken geleden op de cover zwanger verklaarden en haar wel vaker liegende agent dit vervolgens tot grote onzin bombardeerde, is de ‘Jennifer Aniston bump watch’ weer een populair tijdverdrijf. En met het soort jurken dat ze onlangs op de rode loper droeg en nu weer dit gekke jasje, was er dit keer zelfs iets te zien dat voor een buikje door kon gaan.

Ook ik betrapte mezelf erop dat ik bijna geloofde dat het dit keer misschien wel echt waar was. Tot ik A Definitive Guide To All The Times Jennifer Aniston Has Supposedly Been Pregnant op The Huffington Post las.

De website wist 27 tabloids te verzamelen die de actrice, sinds haar breuk met Brad Pitt, op hun voorpagina zwanger verklaarde. 27! En vaak ook met zo’n geel pijltje naar de ‘bump’ die, zo weten we nu, helemaal geen bump maar een vlak daarvoor gegeten burrito was.

Hadden de tabloids de waarheid gesproken, dan is Jennifer meerdere malen zwanger geweest van John Mayer en heeft ook Vince Vaughn haar waarschijnlijk een keer bevrucht (al had het die keer ook van een andere ex kunnen zijn). Sinds ze met Justin Theroux is, is ze al zeker zes keer zwanger geweest van een tweeling en nog voor de geboorte van de kinderen in het huwelijksbootje gestapt.

DAPPER ALLEEN ÉN MET BRAD

Maar ook in de periode dat ze single was, heeft ze meerdere baby’s gekregen. Soms heel dapper alleen en soms met Brad die ze – tot grote horror van Angelina – radeloos belde en smeekte weer terug te komen.  

Dus...

Misschien wordt het echt tijd dat ik ga geloven in die andere geruchten over Jennifer Aniston? De verhalen die beweren dat Jennifer helemaal geen kinderen wil maar dat nooit publiekelijk zal toegeven omdat het grootste gedeelte van haar fans (en kaartjes kopend bioscooppubliek) juist het soort ‘soccermom’ is dat zich niet kan voorstellen dat iemand bewust het kindergeluk zou willen missen.

Er zijn in Hollywood genoeg mensen die uit angst om de fans voor het hoofd te stoten met de waarheid hele relaties faken, dus waarom zou Jennifer dit ene feitje niet voor zich houden?

Oké, no more baby bump watching. Vanaf nu is Jennifer nooit meer zwanger! Tenzij ze het zelf aankondigt natuurlijk...