Althans, als we de laatste geruchten moeten geloven. Hoewel beiden kampen nog niets hebben bevestigd, duikt het gerucht van de break-up plots overal op.

GEEN TROUWERIJ
Alessandra en Jamie zijn al sinds 2005 samen en hebben twee kids samen, Anja (5) en Noah (17 maanden). In 2008 ging de zakenman op z’n knieën.

Volgens Life & Style woont het koppel echter al een tijd niet meer in één huis en zijn ze ‘als vrienden uit elkaar gegaan’. De trouwerij is volgens het blad definitief van de baan. Wel werd het stel ’t afgelopen weekend samen met hun kinderen gespot terwijl ze pompoenen aan het uitzoeken waren voor Halloween.

Gelukkig heeft Alessandra Ambrosio de komende tijd een goed verzetje: het topmodel is druk bezig met de voorbereidingen voor de grootste Victoria’s Secret-show. Op 10 december kan Jamie op de catwalk zien wat-ie heeft laten lopen.

DE STILLE SPLIT VAN MATTHEW EN LIZZY
Werd onlangs pas bekend dat Matthew Perry en Lizzy Caplan al jaren stiekem een het daten zijn, wordt nu uit de doeken gedaan dat ze ook al zo’n 1,5 jaar uit elkaar zijn. Pff, wij houden het ook niet meer bij. Uiteraard is ook dit bekende koppel nog steeds ‘dikke vrienden’. Ehm, sure.

Gezelliger celebnieuws: Kristen Bell is getrouwd! >