Oeps! Op het ene moment vier je nog Oud & Nieuw met liters rode wijn en een enveloppe met verdacht uitziende witte inhoud. Het volgende staat ineens een foto van je op Facebook. Het overkwam Will Adamowicz. Volgens geruchten de verloofde van Emma Watson. Maar nu dus niet meer.

Komt dat door die foto? Daarover zijn de meningen verdeeld. Volgens verschillende bronnen gingen Watson en Adamowicz al een half jaar geleden uit elkaar vanwege Emma’s hectische agenda en hebben de twee geen contact meer met elkaar.

  
Dat van de hectische agenda klopt in elk geval. De actrice is momenteel bezig met de opnamens van de film Noah, waarin ze de dochter van de hoofdpersoon Noah (Russel Crowe) speelt. Daarnaast staat er een rol als bipolaire schrijver Emma Forrest in de memoirefilm Your Voice in My Head op het programma. Maar het is natuurlijk wel erg toevallig dat de breuk pas nu uitkomt.

     
De 23-jarige jongeman ontkent overigens dat het op de foto om cocaïne gaat: volgens hem zien we gewoon iemand die toevallig wat papier in zijn hand heeft, meer niet. Voor de witte brokjes op tafel heeft hij echter geen verklaring. Wat vinden jullie: schuldig of niet?

Stijltransformatie! Bekijk de outfits Emma Watson door de jaren heen >