Zondag 12 en dinsdag 14 januari zit jij net als wij aan de buis gekluisterd, want E! zendt de hele rambam in het Beverly Hilton Hotel in Los Angeles uit, Live From The Red Carpet. Schuddebuiken is gegarandeerd want dynamisch duo Tina Fey en Amy Poehler nemen de presentatie van de Golden Globe-uitreiking weer voor hun rekening. En voorwaar, één blik op de fabuleuze robes, knappe acteurs en perfect gekapselde actrices en je bent glad vergeten dat de wekker maandag om 7.00 uur alweer gaat.

Fris je geheugen op en check de nominaties >

Minstens zo lekker als de daadwerkelijke uitreiking is Fashion Police: Golden Globe Awards, ook te zien bij E!, waarbij Joan Rivers op onnavolgbare wijze de rodelopercreaties van ongezouten kritiek voorziet.

E! LIVE FROM THE RED CARPET
E! Live From The Red Carpet is standaard te zien als je een tv-abonnement hebt bij UPC en KPN en wanneer je een extra entertainmentpakket ontvangt. De Golden Globes-uitreiking is 12 januari om 0.00 uur en Fashion Police wordt 14 januari om 21.30 uur uitgezonden.

Natuurlijk bestuderen we de jurken van vorig jaar nog uitgebreid >

PS - E! niet in je pakket? Geeft niet, natúúrlijk hebben we hier op ELLE.nl de mooiste jurken, kapsels, heetste roddels en grootste missers paraat.