Twee verschillende bronnen weten vandaag, na alle ophef eerder deze week over een vermoedelijk zwangere Eva Mendes, te melden dat het setje toch écht over, uit, finito is. ‘Er is geen sprake van kwade wil,’ fluisterde een bron InTouch magazine toe. ‘Geen van de twee zet er vaart achter om met anderen te daten.’ ‘They just knew it was time,’ weet een andere insider Life & Style Weekly’s te melden.

Ryan en Eva waren een setje sinds de opnames van The Place Beyond The Pines in 2011. Al in september vorig jaar zouden er scheurtjes in de relatie zijn ontstaan en rond de kerstdagen zouden de twee er een punt achter hebben gezet. De grootste reden? Eva zou te veel van de spotlights houden, terwijl Ryan daar eigenlijk wel klaar mee was.

Ryan Gosling is gestopt met filmwerk. 10 potentiële opvolgers voor zijn favorietenrol >

GOSLING-GRUT
Ironisch genoeg zou een babykwestie ook roet in het eten hebben gegooid. ‘Ik denk er absoluut niet over om moeder te worden, ik kan er me niks bij voorstellen, ik ben te egoïstisch,’ zou Eva erover hebben gezegd. Waar Ryan juist uitspraken doet als: 'I'd like to be making babies, but I'm not, so I'm making movies.' Eva’s woordvoerder ontkent dan ook stellig de geruchten over een bun in the oven, die ontstonden nadat Eva op de luchthaven van Los Angeles weigerde door de bodyscan te gaan...

Stay tuned voor de volgende update, zullen we maar zeggen.

James Franco opent een eigen acteerschool >