Een uitnodiging voor de Oscars in de prullenbak gooien voor een nieuwe liefde? George Clooney deed het en tufte naar Londen voor een romantisch een-op-eentje met zijn kersverse vriendin.

DE GROTE AFWEZIGE
De gelukkige dame dit keer? Amal Alamuddin, die in Londen werkt als advocaat. Volgens insiders is George zo verliefd, dat hij het helemaal niet erg vond om de grote afwezige te zijn bij de Oscars, terwijl zijn film Gravity prijs na prijs binnenhengelde.

De grey fox sprong op het vliegtuig voor een stel romantische uitjes met Alamuddin, die momenteel WikiLeaks-oprichter Julian Assange vertegenwoordigt. Als dit geen nieuw powerkoppel is…

Baby aan boord! Deze prachtige actrice is zwanger van haar eerste >

DATE IN HET WITTE HUIS
George nam zijn nieuwe vriendin en zijn ouders vorige week bovendien mee naar het Witte Huis om president Obama te ontmoeten en een privéscreening van zijn nieuwe film Monuments Men bij te wonen.

Het kersverse koppel werd daarna gespot in een hotelbar met Matt Damon, zijn vrouw Luciana en acteur Bill Murray. Volgens omstanders hadden ze het uitermate gezellig samen.

Een bron aan de Daily Mail: ‘They looked very much together, George had his arm around her and she appeared to be his girlfriend.' Bekijk hieronder een foto van de twee tortelduifjes...

Dit heeft George allemaal gemist: de leukste momenten van de Oscars 2014 >

Leather, Makeover, Button, Gesture, Military,