De genomineerden voor de MTV Movie Awards zijn net bekend gemaakt. Allemaal leuk en aardig, die nominaties voor beste film en beste acteur, maar het draait tijdens deze awardshow natuurlijk maar om één ding: Wie neemt de prijs voor Best Kiss mee naar huis?

Hier herinneren we ons jaren later immers zelfs nog de winnaars van. Wat dacht je van Ryan en Rachel in The Notebook? Of Kristen Stewart en Robert Pattinson in Twilight? Juist, you catch our drift.

Geen grap: Jennifer Lawrence viel wéér tijdens de Oscars >

GEDUCHTE COMPETITIE
Nu krijgt de kus van Jennifer Lawrence en Amy Adams in American Hustle geduchte competie van oa de three-way-kiss van James Franco, Vanessa Hudgens en Ashley Benson in Spring Breakers en Joseph Gordon Levitt en Scarlett Johansson in Don Jon.

Maar wij gokken zo dat J-Law deze in haar zak heeft. Iedereen kan namelijk via mtv.com gaan stemmen en we weten allemaal wat een schare fans de onhandige actrice heeft. Op 13 april wordt de winnaar bekend gemaakt tijdens de MTV Movie Awards.

En nu maar hopen dat J-Law en Amy de ‘bedankspeech’ van Ryan Gosling en Rachel McAdams weten te overtreffen. En ja, dat zeggen we vooral om een excuus te hebben om dit filmpje onder het artikel te zetten.

youtubeView full post on Youtube