Oké, we vinden Eva Mendes en Ryan Gosling dus echt wel leuk samen, maar stiekem is een vrijgezelle Goz in alle opzichten beter. Niet in de minste plaats omdat hij tijdens zijn single jaren vaker z’n shirt thuisliet / meer interviews gaf / nog op het witte doek te zien was. Het laatste punt lijkt al verholpen, want Ryan keert terug vóór de camera’s(!), maar aan de andere twee moet nog hard gewerkt worden.

‘HE’S THE BEST’
Voor wie bovendien nog een sprankje hoop koesterde Ryan en zijn het-lijkt-net-photoshop-lijf achter gesloten deuren te mogen aanschouwen, Eva Mendes heeft nieuws voor je: ze zijn nog heel erg samen. En dolverliefd.

Tijdens een interview met E! News laat de 40-jarige actrice weten hoe fan-tas-tisch Ryans regiedebuut How to Catch a Monster is, waar zij, niet geheel toevallig, een grote rol in speelt: ‘Het is een donker sprookje en ik speel een vrouw die Cat heet. Het is echt een prachtige film. Ryan wist een geweldige en creatieve sfeer op de set te creëren. [lachend] Maar ik weet dat ik bevooroordeeld ben.’ Om daar even later aan toe te voegen: He's the bestHe's the best.’

Zucht… Zal het gerucht dat Ryan Gosling vader wordt dan toch waar zijn?

Naja, dan vergapen we ons maar aan deze foto's van The Goz en gaan we – snik – op zoek naar een nieuwe Ryan.